Otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije

Autor:PROMO

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije, gde će o zdravlju građana brinuti vrhunski stručnjaci brojnih specijalnosti primarne zdravstvene zaštite. Pacijentima će na raspolaganju biti medicinska oprema najnovije generacije, kao i najsavremeniji dijagnostički centar i laboratorija sa preko 1.000 analiza.

Najsavremeniji dijagnostički centar i pregledi vrhunskih stručnjaka

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u regionu, koji čini više od 2000 ljudi na 59 lokacija širom Srbije, usmeren na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

„Ponosni smo što je MediGroup sada dostupniji građanima sa juga naše zemlje – od Leskovca, Vranja, Pirota, Kruševca, Paraćina i Jagodine, do Zaječara, kojima su na raspolaganju brojni specijalistički pregledi i najsavremeniji dijagnostički centar“, istakao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema, i posebno se obratio novim kolegama u MediGroup sistemu, kojima je poželeo dobrodošlicu.

„Uvek se radujemo kada naš kolektiv postane bogatiji i kada nam dolaze veliki stručnjaci. Tim u Nišu sada čini 60 ljudi  koji predano i posvećeno rade svoj posao, čvrsto verujući u našu misiju i vrednosti koje su izgrađene na timskom radu, poverenju, stručnosti, posvećenosti i pouzdanosti. Izuzetno nam je važno da se približimo našim pacijentima i budemo tamo gde smo im najpotrebniji te da im naši vrhunski stručnjaci pruže kvalitetnu zdravstvenu uslugu, pomoć i podršku. Ponosni smo jer smo preporuka naših pacijenata koji nam poveravaju ono najvažnije – brigu o njihovom zdravlju“, poručio je Pešić.

Na događaju povodom zvaničnog otvaranja prisustvovali su predstavnici rukovodstva Grada Niša, vodećih zdravstvenih ustanova, dugogodišnjih partnera i medija.

Do kraja godine pacijenti će imati 20% popusta na specijalističke preglede iz ginekologije, pedijatrije, kao i ultrazvučne dijagnostike.

Na adresi Nikole Pašića 28 u centru Niša, radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7.30 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 16 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Najnovije