Otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije

Autor:PROMO

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije, gde će o zdravlju građana brinuti vrhunski stručnjaci brojnih specijalnosti primarne zdravstvene zaštite. Pacijentima će na raspolaganju biti medicinska oprema najnovije generacije, kao i najsavremeniji dijagnostički centar i laboratorija sa preko 1.000 analiza.

Najsavremeniji dijagnostički centar i pregledi vrhunskih stručnjaka

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u regionu, koji čini više od 2000 ljudi na 59 lokacija širom Srbije, usmeren na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

„Ponosni smo što je MediGroup sada dostupniji građanima sa juga naše zemlje – od Leskovca, Vranja, Pirota, Kruševca, Paraćina i Jagodine, do Zaječara, kojima su na raspolaganju brojni specijalistički pregledi i najsavremeniji dijagnostički centar“, istakao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema, i posebno se obratio novim kolegama u MediGroup sistemu, kojima je poželeo dobrodošlicu.

„Uvek se radujemo kada naš kolektiv postane bogatiji i kada nam dolaze veliki stručnjaci. Tim u Nišu sada čini 60 ljudi  koji predano i posvećeno rade svoj posao, čvrsto verujući u našu misiju i vrednosti koje su izgrađene na timskom radu, poverenju, stručnosti, posvećenosti i pouzdanosti. Izuzetno nam je važno da se približimo našim pacijentima i budemo tamo gde smo im najpotrebniji te da im naši vrhunski stručnjaci pruže kvalitetnu zdravstvenu uslugu, pomoć i podršku. Ponosni smo jer smo preporuka naših pacijenata koji nam poveravaju ono najvažnije – brigu o njihovom zdravlju“, poručio je Pešić.

Na događaju povodom zvaničnog otvaranja prisustvovali su predstavnici rukovodstva Grada Niša, vodećih zdravstvenih ustanova, dugogodišnjih partnera i medija.

Do kraja godine pacijenti će imati 20% popusta na specijalističke preglede iz ginekologije, pedijatrije, kao i ultrazvučne dijagnostike.

Na adresi Nikole Pašića 28 u centru Niša, radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7.30 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 16 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Nova oaza za ljubitelje pešačenja – Vlasina bogatija za 47 km uređenih staza

Coca-Cola sistem i UNDP inicijativom „Vlasina – čista ljubav“...

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

Najnovije