Otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije

Autor:PROMO

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije, gde će o zdravlju građana brinuti vrhunski stručnjaci brojnih specijalnosti primarne zdravstvene zaštite. Pacijentima će na raspolaganju biti medicinska oprema najnovije generacije, kao i najsavremeniji dijagnostički centar i laboratorija sa preko 1.000 analiza.

Najsavremeniji dijagnostički centar i pregledi vrhunskih stručnjaka

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u regionu, koji čini više od 2000 ljudi na 59 lokacija širom Srbije, usmeren na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

„Ponosni smo što je MediGroup sada dostupniji građanima sa juga naše zemlje – od Leskovca, Vranja, Pirota, Kruševca, Paraćina i Jagodine, do Zaječara, kojima su na raspolaganju brojni specijalistički pregledi i najsavremeniji dijagnostički centar“, istakao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema, i posebno se obratio novim kolegama u MediGroup sistemu, kojima je poželeo dobrodošlicu.

„Uvek se radujemo kada naš kolektiv postane bogatiji i kada nam dolaze veliki stručnjaci. Tim u Nišu sada čini 60 ljudi  koji predano i posvećeno rade svoj posao, čvrsto verujući u našu misiju i vrednosti koje su izgrađene na timskom radu, poverenju, stručnosti, posvećenosti i pouzdanosti. Izuzetno nam je važno da se približimo našim pacijentima i budemo tamo gde smo im najpotrebniji te da im naši vrhunski stručnjaci pruže kvalitetnu zdravstvenu uslugu, pomoć i podršku. Ponosni smo jer smo preporuka naših pacijenata koji nam poveravaju ono najvažnije – brigu o njihovom zdravlju“, poručio je Pešić.

Na događaju povodom zvaničnog otvaranja prisustvovali su predstavnici rukovodstva Grada Niša, vodećih zdravstvenih ustanova, dugogodišnjih partnera i medija.

Do kraja godine pacijenti će imati 20% popusta na specijalističke preglede iz ginekologije, pedijatrije, kao i ultrazvučne dijagnostike.

Na adresi Nikole Pašića 28 u centru Niša, radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7.30 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 16 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Marija Stefanović: Ko to brani da se gazi trava u parku?

E ne razumem ovaj imperativ u našim gradskim parkovima:...

Tango ritam osvaja Niš: Zadovoljstvo hodanja u zagrljaju

Niška tango scena razvija se poslednjih 10 godina i...

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Na današnji dan oslobođen Niš: Od turske kasabe do modernog grada

Posle pet vekova vladavine Turaka, Niš je oslobođen 11....

Luksuz Konstantinove rezidencije iz 4. veka ponovo dostupan posetiocima

Vila sa peristilom, mozaici, ostaci dve ranohrišćanske crkve i...

Najnovije