Lično Online: Živimo živote nedostojne čoveka u državi silovanih vrednosti

Čitava Srbija je silovana prostaklukom, licemerjem, nakaradnim uverenjima, lažima, ponižavanjem žena i svođenjem na seksualne, glupave objekte.

Smejulji se mizoginim vicevima. Naklapa iz zavisti, etiketira, trguje, slavi najbeskarakternije, glupost, alavost, satire mudrost, besni na različitost, podlazi lažnim autoritetima, sahranjuje istinu i sada se čudi nakon svega toga sa tv-a što guta godinama, odobrava, licemerno tvrdi da ne gleda a sve od sadržaja zna. Zašto? Pa zato!

Zato što vam je sve bitnije od vaše dece, zato što podvodite decu, zato što vam je bitnije da ćutite jer može i gore, a nikada niste rekli znamo da može bolje, ali moramo mi da budemo bolji. Zato što podržavate lopove, lažne autoritete, populizam, lihvarenje, ulizice. Zato što svesno sahranjujete mlade generacije odricanjem od univerzalnih vrednosti ali one imaju jednu manu, uvek se vrate da vas podsete da ste imali izbor, samo ste hteli i odabrali lakši put!

Zato se sada sablažnjavate jer je neka mlada žena rekla dosta više! Što tek sada? Pa zato što takvih kojima treba reći dosta, ima previše za ovako malu zemlju jer je još više saučesnika u zlu!

Glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavila je poznatog vlasnika škole glume, Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Jer ćutite i podilazite moćnijem zlu, a satirete sve što je ispravno, samo zato što vas podseća na količinu vaše odgovornosti. Licemerno se zalažete za istinu, a slavite laž delima svojim. Rastržete, kamenujete, klevetate svakog ko ukaže na grešku, a slavite bajate kvarniće.

Satirete po zadatku svog sedalnog dela, a zlo činite interesom istog slaveći nepodopštine.

Živimo živote nedostojne čoveka u državi silovanih univerzalnih vrednosti dobra…

Autorka teksta je Mila Vujić, predsednica Evropske mreže Srbije

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Nova oaza za ljubitelje pešačenja – Vlasina bogatija za 47 km uređenih staza

Coca-Cola sistem i UNDP inicijativom „Vlasina – čista ljubav“...

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

Plaža Banjica u Ostrovici spas od tropskih vrućina

Na dvadesetak kilometara od Niša u selu Ostrovica na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

Najnovije