Izbrisana Famozna Šoljica Kafe iz Poslednje Epizode „Igra Prestola“

Nakon što su gledaoci u poslednjoj epizodi „Igra prestola“ primetili Starbucks šoljicu za kafu, ona je digitalno izbrisana, a producenti serije su se izvinili zbog ove greške. Ova scena je sada bez kofeina na HBO Go koji prenosi emisiju.

HBO je priznao grešku u tvitu od ponedeljka.

deneris
Screenshot Igra prestola na Tviteru

Izvršna producentkinja Berni Kolfild izvinila se za propust u intervjuu za  WNYC  u ponedeljak.

„Ne mogu da verujem. Naši ljudi i dekorateri su u ovome 1.000%. I ako je ovo najgora stvar koju gledaoci pronalaze, onda je sve u redu“, kaže Kolfild.

Vesteros je, šale se autori, sada definitivno prvo mesto koje je u istoriji imalo Starbucks, što je bila malo poznata činjenica.

Sada su u finalu „Igra prestola“ preostale samo dve epizode, a fanovi će verovatno još pažljivije gledati svaku scenu ne bi li eventualno uočili još koju nepravilnost.

O seriji Igra Prestola

„Igra prestola“ je zasnovana na serijalu romana epske fantastike Džordža R. R. Martina „Pesma leda i vatre“ . To je priča o izdaji i plemenitosti, smeštena u zemlju Vesteros, gde leta i zime traju godinama, a samo je žeđ za moći večna.

U toku je prikazivanje osme, poslednje sezone najgledanije serije kanala HBO u istoriji koja je smeštena u izmišljen zemaljski svet koji naseljavaju ambiciozni muškarci i žene, časni i ozloglašeni, sličan našem svetu. U Sedam kraljevstava Vesterosa, onaj ko kontroliše Gvozdeni presto ima nezamislivu moć, a serija prati uspone i padove nekoliko porodica koje žele tu moć po svaku cenu. Ovo je priča o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, trijumfu i osvajanju. U „Igri prestola“, ili pobeđujete ili umirete.

Najnovije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Počinju Filmski susreti uz dve svetske i nekoliko niških premijera

U zvaničnom programu 57. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog...

Nišville jazz festival 28. put u Nišu

Nastupom Nišville ROJAZE projekt benda u glavnom programu na...

Umetnost balkanskog basa: Nenad Vasilić trio nastupa u Nišu

Nakon tri i po godine pauze kontrabasista i kompozitor...

Poziv na seminare za umetnice, preduzetnice i radnice u kulturi

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS), zajedno sa partnerskim...