Izbrisana Famozna Šoljica Kafe iz Poslednje Epizode „Igra Prestola“

Nakon što su gledaoci u poslednjoj epizodi „Igra prestola“ primetili Starbucks šoljicu za kafu, ona je digitalno izbrisana, a producenti serije su se izvinili zbog ove greške. Ova scena je sada bez kofeina na HBO Go koji prenosi emisiju.

HBO je priznao grešku u tvitu od ponedeljka.

deneris
Screenshot Igra prestola na Tviteru

Izvršna producentkinja Berni Kolfild izvinila se za propust u intervjuu za  WNYC  u ponedeljak.

„Ne mogu da verujem. Naši ljudi i dekorateri su u ovome 1.000%. I ako je ovo najgora stvar koju gledaoci pronalaze, onda je sve u redu“, kaže Kolfild.

Vesteros je, šale se autori, sada definitivno prvo mesto koje je u istoriji imalo Starbucks, što je bila malo poznata činjenica.

Sada su u finalu „Igra prestola“ preostale samo dve epizode, a fanovi će verovatno još pažljivije gledati svaku scenu ne bi li eventualno uočili još koju nepravilnost.

O seriji Igra Prestola

„Igra prestola“ je zasnovana na serijalu romana epske fantastike Džordža R. R. Martina „Pesma leda i vatre“ . To je priča o izdaji i plemenitosti, smeštena u zemlju Vesteros, gde leta i zime traju godinama, a samo je žeđ za moći večna.

U toku je prikazivanje osme, poslednje sezone najgledanije serije kanala HBO u istoriji koja je smeštena u izmišljen zemaljski svet koji naseljavaju ambiciozni muškarci i žene, časni i ozloglašeni, sličan našem svetu. U Sedam kraljevstava Vesterosa, onaj ko kontroliše Gvozdeni presto ima nezamislivu moć, a serija prati uspone i padove nekoliko porodica koje žele tu moć po svaku cenu. Ovo je priča o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, trijumfu i osvajanju. U „Igri prestola“, ili pobeđujete ili umirete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Tango ritam osvaja Niš: Zadovoljstvo hodanja u zagrljaju

Niška tango scena razvija se poslednjih 10 godina i...

Luksuz Konstantinove rezidencije iz 4. veka ponovo dostupan posetiocima

Vila sa peristilom, mozaici, ostaci dve ranohrišćanske crkve i...

„100 godina Duška Radovića“: Monografija posvećena najčitanijem Nišliji

Povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice rođenja Duška Radovića, pripremljena je...

Najnovije