Tokom leta uređivanje niških vrtića i dvorišta Pčelice

Tokom leta i raspusta uređivaće se vrtići i dvorišta JPU „Pčelica“ Niš, rekla je na Svečanoj akademiji ove ustanove, direktorka Svetlana Mitić.

Podsetimo, Predškolska ustanova “Pčelica” od prošle godine sprovodi akciju “Vratimo dvorišta deci” kako bi svi vrtići i dvorišta dobili čist i uredan izgled. Ovom akcijom su popravljeni murali u svim vrtićima koji su bili uništeni grafitima.

Svečana akademija Pčelice

Talenat vaspitača i dece, kreativnost i ljubav prema deci i poslu kojim se bave, prezentovani su na Svečanoj akademiji Javne predškolske ustanove Pčelica Niš.

Mesto više tražilo se u sali Pozorišta lutaka odakle su odzvanjali aplauzi oduševljenja i podrške za sve ono što se tokom cele godine radi sa decom u svih 26 vrtića JPU Pčelica.

Akademiju je otvorio hor Ustanove Zlatne pčelice, prikazan je film o proteklih godinu dana u Ustanovi, mališani iz vrtića Plavi čuperak izveli su predstavu Zona Zamfirova, a Ivin dens su odigrale devojčice iz vrtića Petar Pan.

Svečana akademija Pčelice
Svečana akademija Pčelice

Iznenađenje večeri bile su vaspitačice iz vrtića Cvrčak i Petar Pan koje su glumile znamenite žene Srbije, Caricu Milicu, Čučuk Stanu, Milunku Savić i Desanku Maksimović.

„Vaspitač je talentovana ličnost, a kada tako talentovani ljudi rade sa decom njima nije teško da talente prepoznaju kod naših najmlađih i da ih neguju. Svečana akademija je završnica naše školske godine, ali u Ustanovi postoje brojne manifestacije tokom cele godine na kojima se promoviše sve ono što se radi sa decom, a radi se mnogo.“, izjavila je direktorica JPU Pčelica Niš, Svetlana Mitić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Na današnji dan oslobođen Niš: Od turske kasabe do modernog grada

Posle pet vekova vladavine Turaka, Niš je oslobođen 11....

ZOO kutak u Kamenici organizuje novogodišnja druženja sa Deda Mrazom

U susret novogodišnjim praznicima volonteri ZOO kutka u Kamenici...

Seksistički stavovi najviše se prenose kroz medije i obrazovni proces

Da je seksizam pojam koji označava diskriminaciju zasnovanu na...

Otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup dom...

Najnovije