U toku su prijave za Delta Biznis Inkubator

U Nišu je predstavljen Delta Biznis Inkubator, Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

Delta Biznis Inkubator

Kreiraj, gradi i razvijaj svoj startap

„Delta Biznis Inkubator je program uz pomoć koga startap timovima dajemo priliku da razviju svoju preduzetničku ideju, tokom tromesečnog perioda inkubacije. Za vreme trajanja programa, sa njima rade stručnjaci iz različitih kompanija Delta Holdinga i eksterni biznis konsultanti. Ovaj program, takođe, pruža im mogućnost da svoju poslovnu ideju testiraju i unaprede u okviru naše Kompanije, a nakon perioda inkubacije sledi predstavljanje ideje potencijalnim investitorima.“, rekla je menadžer projekta Delta Biznis Inkubatora Nadica Milanović.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 13. maja.

Svi timovi koje prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator na raspolaganju imaju Deltinu pomoć, podršku i resurse, biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakata i finansijska sredstva započetni razvoj startapa.

„Smatramo da je važno podržati ljude preduzetničkog duha sa inovativnim idejama koji, osim štosvojim poslovanjem unapređuju privredu Srbije, ohrabruju i motivišu druge da realizuju svojeideje.“, rečeno je na prezentaciji u Nišu.

Prošle godine, od 163 prijavljena tima, u Delta Biznis Inkubator ušlo je šest i oni su tokom trimeseca razvijali i testirali svoj startap, sticali korisna biznis znanja, kontakte i razvijali veštine. Saradnja je nastavljena sa dva startap tima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Pronađena devojčica iz Niša: Živa i zdrava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu Tamaru...

Niš: Naprednjaci dobili najviše odbornika, slede SPS-JS i „Niš, moj grad“

Prema obrađenim rezultatima najviše glasova za lokalni parlament u...

Poslanici iz Niša koji ulaze u novi saziv Narodne skupštine

Na osnovu 93,2 odsto obrađenog uzorka, koalicija okupljena oko...

Jedinstveni slučaj da će skupština biti bez opozicije

Strani mediji o izborima u Srbiji Svetske agencije i mediji...

Najnovije