U Nišu ima posla! Mesec zapošljavanja, radionice, meetup za poslodavce

Nakon uspešno održanog „meseca zapošljavanja u Subotici“, od 15. marta do 15. aprila Poslovi.Infostud boraviće u Nišu i biće posvećen aktivnostima zapošljavanja u gradu na Nišavi.

“Očekuje vas rekordan broj oglasa za radne pozicije u Nišu, radionice za unapređenje veština potrebnih za pronalaženje odgovarajućeg posla, pripreme za razgovor za posao i još mnogo toga.”, najavljuju predstavnici najvećeg sajta za zapošljavanje.

U Nišu ima posla!Mesec zapošljavanja
U Nišu ima posla!Mesec zapošljavanja

Besplatne radionice

Program podrazumeva  besplatnu dvodnevnu radionicu „Želim da imam posao koji volim“ u prostoru Deli, 23. i 24. marta, (subota i nedelja).

“Ukoliko ste završili formalno obrazovanje ili želite da promenite posao? Niste sigurni kako da preduzmete sledeći korak? Ova radionica je pravo mesto za vas. Ne samo da će odgovoriti na ova i mnoga druga pitanja, već se zasniva na praktičnom radu, a ne samo na priči i teoriji. Broj mesta je ograničen”, kažu u Poslovi.Infostud.

Prijavite se za radionice OVDE.

Simulacije razgovora za posao

Posle radionica planirane su i sumalacije razgovora za posao, kako bi kandidati bili spremni za intervju sa poslodovacem kada konkurišu za željeni posao.

“Simulacijarazgovoraće se održati 28. marta od 18h, na Ekonomskom fakultetu a možete se prijaviti kao kandidat koji će biti intervjuisani kao posmatrač.”, naglašavaju organizatori.

Prijave za simulacije za posao su OVDE.

Meetup za niške poslodavce

Osim događaja koji su posvećeni kandidatima i ljudima koji su u potrazi za poslom, Poslovi.Infostud organizovaće i dva susreta za sve niškeposlodavce.

“Prvi meetup bićeodržan u Deli prostoru 4. aprila, sa početkom u 18h. Tema ovog meetupa je: „Marketing regrutacije – Koji koraci prethode uspešnom brendiranju poslodavca?“. Ukoliko posetite ovaj događaj, naše kolege iz prodaje će vas uputiti u to kakvo je činjenično stanje na tržištu rada, pokazaće vam koje su osnove brendiranja poslodavca, kao i koji su to sve alati za brendiranje koje već sutra možete primeniti u praksi.

Prijave za Meetup su OVDE.

Meetup za IT poslodavce

Mesec zapošljavanja u Nišu se završava odogađajem za predstavnike IT sektora kompanija koje posluju u Nišu, 11. aprila od 18h, u Deli prostoru. 

Tema meetupa za IT poslodavce biće: Šta motiviše IT-evce i kako da im se predstavite“.

Učesnici će dobiti konkretne savete kako da im se predstavite na pravi način i kroz koje kanale.” 

Prijave za IT poslodavce su OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Pronađena devojčica iz Niša: Živa i zdrava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu Tamaru...

Niš: Naprednjaci dobili najviše odbornika, slede SPS-JS i „Niš, moj grad“

Prema obrađenim rezultatima najviše glasova za lokalni parlament u...

Poslanici iz Niša koji ulaze u novi saziv Narodne skupštine

Na osnovu 93,2 odsto obrađenog uzorka, koalicija okupljena oko...

Jedinstveni slučaj da će skupština biti bez opozicije

Strani mediji o izborima u Srbiji Svetske agencije i mediji...

Najnovije