Praznično radno vreme: Za mnoge jedino Uskrs neradan dan

Za vreme predstojećih praznika mnoge javne službe i maloprodajni lanci radiće izmenjeno. Neradni dan je Veliki petak, a prvi radni nakon Uskrsa je utorak 30. april. Neradni su nakon toga 1. i 2. maj, odnosno sreda i četvrtak, dok je sledeći radni dan petak 3. maj.

Svi objekti trgovinskog lanca Lidl će 26. aprila na Veliki petak raditi po skraćenom radnom vremenu, od 8 do 18 časova. U subotu, 27. aprila sve prodavnice radiće regularno, dok će nedelja, 28. april biti neradan dan za sve Lidl objekte u Srbiji, saopšteno je iz kompanije. Od ponedeljka, 29. aprila Lidl prodavnice nastavljaju sa uobičajenim radnim vremenom od 8 do 22 časa.

Prvomajski praznici takođe donose izmene u radnom vremenu, te će na Međunarodni praznik rada, 1. maja, asortiman Lidl prodavnica potrošačima biti dostupan od 8 do 14 časova. Od 2. maja, radno vreme svih prodavnica nastavlja se po redovnom režimu.

U petak 26. i subotu 27. aprila, sve IDEA prodavnice radiće redovno, ili u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u kojima se nalaze. U nedelju 28. aprila, na dan Uskrsa, IDEA prodavnice neće raditi. Izuzetak su IDEA prodavnica na Zlatiboru, koja će raditi od 8 do 15 časova, i IDEA prodavnica na Kopaoniku koja će raditi od 8 do 20 časova.

U sredu 1. maja, 122 prodavnice radiće prema redovnom radnom vremenu, dok će 159 IDEA prodavnica biti na raspolaganju potrošačima do 15 časova. Prodavnice koje se nalaze u tržnim centrima radiće u skladu sa radnim vremenom tržnih centara. U četvrtak 2. maja, sve IDEA prodavnice radiće prema redovnom radnom vremenu.

U petak 26. aprila Roda marketi će raditi prema redovnom radnom vremenu, ili u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u okviru kojih posluju. U subotu 27. aprila, ali i u sredu i četvrtak 1. i 2. maja, svi Roda marketi širom Srbije radiće prema redovnom radnom vremenu. U nedelju, 28. aprila, na dan Uskrsa, Roda marketi neće raditi.

Objekti Delhaize Srbija (Maxi, Shop&Go i Tempo) će na Veliki petak 26. aprila raditi skraćeno do 18 časova, dok će u subotu 27. aprila većina prodavnica raditi prema redovnom radnom vremenu. Nedelja će biti neradan dan za sve objekte, osim za Maxi prodavnicu u Čajetini, koja će raditi prema redovnom radnom vremenu.

U sredu 1. i četvrtak 2. maja određeni broj Maxi marketa neće raditi, a oni koji budu otvoreni radiće prema redovnom radnom vremenu. Tempo supermarketi će tokom prvomajskih praznika raditi nepromenjeno, dok će za sve Shop&Go objekte 1. maj biti neradan dan. Dan kasnije, određeni broj Shop&Go marketa neće raditi, dok će oni koji budu otvoreni raditi prema redovnom radnom vremenu.

Metro Cash & Carry će 26. aprila imati uobičajeno radno vreme, u subotu će raditi do 22 časa, dok će 28. april –  dan Uskrsa, biti neradan za sve objekte. U ponedeljak 29. aprila objekti će raditi od 6 časova, 30. aprila radno vreme se završava u 22 časa, dok je 1. maj neradan za sve prodavnice. Svi objetki u četvrtak 2. maja počinju sa radom u 6 časova.

Parking se neće naplaćivati od petka 26. aprila do ponedeljka 29. Aprila, kao i 1. i 2. maja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Pronađena devojčica iz Niša: Živa i zdrava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu Tamaru...

Niš: Naprednjaci dobili najviše odbornika, slede SPS-JS i „Niš, moj grad“

Prema obrađenim rezultatima najviše glasova za lokalni parlament u...

Poslanici iz Niša koji ulaze u novi saziv Narodne skupštine

Na osnovu 93,2 odsto obrađenog uzorka, koalicija okupljena oko...

Jedinstveni slučaj da će skupština biti bez opozicije

Strani mediji o izborima u Srbiji Svetske agencije i mediji...

Najnovije