Dan otvorenih vrata za niške privrednike: O problemima na svaka na tri meseca u Gradskoj kući

Stvaranje boljeg poslovnog okruženja i privredno konkurentnije i jače lokalne zajednice sa boljim uslovima za ekonomski rast, otvaranje novih radnih mesta i unapređenje standarda stanovnika, jedan je od prioriteta lokalne samouprave.

U cilju jačanja domaće privrede, počev od 2017.godine Grad Niš, kroz konkretne mere nastoji da podstiče konkurentnost, zapošljavanje i privlači investicije.

„Iz godine u godinu ove mere daju odlične rezultate i nastavljaju se pozitivni trendovi na tržištu rada. Povećava se broj aktivnih privrednih subjekata dok se broj preduzeća koja se gase, smanjuje. Naravno, to nije sve. Neophodna je stalna komunikacija sa domaćim privrednicima kako bismo znali koje su njihove potrebe i problemi, a sve u cilju njihovog rešavanja.“, navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika Niša.

Prvi Dan otvorenih vrata organizovan je u 6.novembra u kada su niški privrednici, njih 15-oro gradskom rukovodstvu izneli svoje predloge ili upoznali ih sa problemima.

„Dan otvorenih vrata za niške privrednike
„Dan otvorenih vrata za niške privrednike

Predstavnici privrede Niša imali su niz pitanja za rukovodstvo Grada Niša, od administrativnih, preko pitanja u vezi sa izgradnjom i planovima Grada za realizaciju nekih velikih infrastrukturnih projekata.

„Nama je namera da ovakvi skupovi postanu praksa i trudićemo se da ih bude barem jednom u tri meseca.“, kaže predstavnik Grada Niša, Goran Milosavljević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Pronađena devojčica iz Niša: Živa i zdrava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu Tamaru...

Niš: Naprednjaci dobili najviše odbornika, slede SPS-JS i „Niš, moj grad“

Prema obrađenim rezultatima najviše glasova za lokalni parlament u...

Poslanici iz Niša koji ulaze u novi saziv Narodne skupštine

Na osnovu 93,2 odsto obrađenog uzorka, koalicija okupljena oko...

Jedinstveni slučaj da će skupština biti bez opozicije

Strani mediji o izborima u Srbiji Svetske agencije i mediji...

Najnovije