Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Autor:Redakcija

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je proslavio svoj 65. rođendan uz veliku tortu koju mu je darovao Old Tajmer Fest. On će zajedno sa svojim kolegama iz benda velikim koncertom u Nišu otvoriti prvi Old Tajmer Fest 19. avgusta na platou u Tvrđavi.

Old Timer Fest torta; Foto: Novinari Online

Old Tajmer Fest: Povratak pravim vrednostima kroz muziku

Old Tajmer Fest, nova manifestacija koja se sprema u Nišu, ima ambiciozan cilj da podstakne duh pravih vrednosti kroz muziku, umetnost i zajedništvo. Gale, čiji lik i delo već godinama predstavljaju simbol niške muzičke scene, izrazio je svoju radost zbog podrške koju dobija od svog grada i njegovih ljudi.

„Velika je odgovornost svirati u svom gradu. Ja volim Niš i ovde smo uradili nekoliko velikih koncerata. Pokušavamo da budemo maksimalno dobri, da nema nikakvih prigovora“, istakao je Gale, izražavajući svoju predanost i posvećenost lokalnoj publici.

Old Tajmer Fest: Više Od Festivala – To Je Dužnost Prema Gradu

Old Tajmer Fest obećava još veću produkciju i nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Gale sa uzbuđenjem ističe:

„Dobrodošli 19. avgusta u nišku Tvrđavu. Očekujem da će Old Tajmer Fest doneti mnoštvo pozitivnih vibracija i nezaboravan doživljaj za sve posetioce.“

Pamtimo 2022. kao godinu kada je grupa Kerber poslednji put zavibrirala niškom publikom, obeležavajući četiri decenije postojanja. Gale se sa setom priseća te magične večeri:

„To je bio jako emotivan koncert i prevazišao je sva naša očekivanja. Očekujem da ćemo sada na većem prostoru imati neku sličnu priču.“

Neumorni Koncertni Put Kerbera: Putovali Svetskim Pozornicama

Frontmen grupe Kerber delio je svoje impresije sa nedavnih svetskih koncerata i turneje.

„Imali smo koncert u Parizu u februaru. U maju smo bili u Amsterdamu, a krajem oktobra idemo za Nemačku. Jako lepo avanturistički za Kerber, dobra poseta. Srećan sam što imamo snage i zdravlja da iznesemo sve te koncerte i budemo ono što jeste“, kaže Gale.

Njegove reči odražavaju duboko ukorenjenu strast prema muzici i neumornu posvećenost izvođenju koje oduševljava fanove širom sveta.

Gorana Šepu i grupu Kerber očekuje uzbuđenje i spektakl na Old Tajmer Festu, a publika će sigurno biti deo jednog nezaboravnog muzičkog doživljaja.

Old Tajmer Fest

Old Tajmer Fest organizuje se prvi put u Nišu, i to na platou Tvrđave, 19. i 20. avgusta. Prve večeri festivala nastupaju Sevdah Rock Conection i Kerber, dok drugo veče festival otvara Penthouse bend, nakon kog svira Vlado Georgiev koji godinama nije nastupao u Nišu.

Karte po ceni već od 1200 dinara mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima:

Ni Turs (ulaz u Tvrđavu), menjačnice Božur, knjižara Indigo, knjižare Hijeroglif, knjižara Delfi, Big Star Travel, OMV benzinske pumpe i onlajn preko www.tickets.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Najnovije