U “Dnevnoj sobi” o romanu “Ženska straža”

Odgovorom na pitanje “Šta žene žele i za čime tragaju” kroz svoj novi roman “Ženska straža” Nišlijka Dijana Đorđević povezuje moderan i realan svet. Ona će se predstaviti čitalačkoj publici na promociji koja će biti  održana u sredu 27. februara u kafeu “Dnevna soba” od 20 sati.

Nakon romana „Iskrivljenja sećanja“, koji predstavlja lepu zbirku koja nam na jasan i duhovit jezik govori o svetu u kome živimo, o mladosti i ljudskoj prirodi, Dijana se čutalačkoj publici u Srbiji predstavlja i romanom „Ženska straža“ koji je 2018. godine izdala Otvorena knjiga.

„Ženska straža“ je prema oceni čitalačke publike knjiga koja vas od prvog momenta „uvuče i drži vam pažnju“ sve to zahvaljujući autorki koja kroz svoje novo delo „povezuje moderan i realan svet i ono što žene žele i za čime tragaju“, kaže izdavač.

O romanu „Ženska straža“

Naizgled miran i opušten život Lenke, junakinje romana, biva izmešten iz toka, zbog čudnih okolnosti koje je uvlače u svet sajber kriminala i mentalnog nasilja.

Zašto mora da beži iz zemlje, koristeći pomoć ljudi kojih bi se ranije klonila, otkrijte u novom dinamičnom romanu: “Ženska straža”.

Na trećoj promociji u Nišu, koja će biti održana u sredu 27. februara od 20 sati, govoriće autorka kao i Maja Nikolić – moderator književne večeri.

Ulaz na dešavanje je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije