U “Dnevnoj sobi” o romanu “Ženska straža”

Odgovorom na pitanje “Šta žene žele i za čime tragaju” kroz svoj novi roman “Ženska straža” Nišlijka Dijana Đorđević povezuje moderan i realan svet. Ona će se predstaviti čitalačkoj publici na promociji koja će biti  održana u sredu 27. februara u kafeu “Dnevna soba” od 20 sati.

Nakon romana „Iskrivljenja sećanja“, koji predstavlja lepu zbirku koja nam na jasan i duhovit jezik govori o svetu u kome živimo, o mladosti i ljudskoj prirodi, Dijana se čutalačkoj publici u Srbiji predstavlja i romanom „Ženska straža“ koji je 2018. godine izdala Otvorena knjiga.

„Ženska straža“ je prema oceni čitalačke publike knjiga koja vas od prvog momenta „uvuče i drži vam pažnju“ sve to zahvaljujući autorki koja kroz svoje novo delo „povezuje moderan i realan svet i ono što žene žele i za čime tragaju“, kaže izdavač.

O romanu „Ženska straža“

Naizgled miran i opušten život Lenke, junakinje romana, biva izmešten iz toka, zbog čudnih okolnosti koje je uvlače u svet sajber kriminala i mentalnog nasilja.

Zašto mora da beži iz zemlje, koristeći pomoć ljudi kojih bi se ranije klonila, otkrijte u novom dinamičnom romanu: “Ženska straža”.

Na trećoj promociji u Nišu, koja će biti održana u sredu 27. februara od 20 sati, govoriće autorka kao i Maja Nikolić – moderator književne večeri.

Ulaz na dešavanje je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

Plaža Banjica u Ostrovici spas od tropskih vrućina

Na dvadesetak kilometara od Niša u selu Ostrovica na...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

Najnovije