Tri besplatne aplikacije za gledanje filmova ili serija sa prevodom

3 Besplatne Aplikacije za Gledanje Filmova

Sigurno ste nekad tokom dužeg putovanja ili čekanja u redu poželeli da odgledate novu epizodu serije koju pratite, ili možda film koji odavno želite da pogledate ali nikako da uhvatite dovoljno slobodnog vremena.

Prema oceni redakcije portala “Pametni telefoni” ovo su prave prilike da se zabavite na svom mobilnom telefonu i preko top tri palikacije pogledate željeni film ili seriju sa prevodom.

Popcorn Time - Aplikacija za BEsplatno Gledanje Filmova
Popcorn Time – Aplikacija za BEsplatno Gledanje Filmova

1. Popcorn Time

Ovo je jedna od najpopularnijih platformi za besplatno gledanje filmova na internetu te nije čudo što postoji aplikacija za telefone.

Aplikacija nudi vrlo jednostavan korisnički izgled koji podrazumeva postere prikazane preko cele početne stranice, sa naslovima filmova odmah ispod.

U gornjem levom uglu je taster za dodatne opcije gde možete promeniti prikaz sadržaja tj. da li će na početnoj stranici biti prikazani filmovi ili serije. Osim toga što možete da gledate filmove, putem ove aplikacije je moguće gledati i najnovije serije.

Unutar podešavanja aplikacije nalaze se opcije za promenu jezika, od kojih srpski nije dostupan.

Zatim imate mogućnost da odaberete neki drugi player umesto nativnog, da promenite veličinu fonta i jezik prevoda, kao i njegovu veličinu.

Da biste gledali odabrani film, dovoljno je dodirnuti plavi taster “Whatch it now” koji je smešten na samom dnu ekrana i uživancija može da počne.

Shobox Aplikacija za besplatno gledanje filmova
Shobox Aplikacija za besplatno gledanje filmova

2. ShowBox

Ako ste pravi filmofil, onda je ShowBox prava aplikacija za vas. Naime, kada pokrenete ovu aplikaciju, prvo što vam se prikaže su vesti iz sveta filma ili serija. Tu možete da pročitate razne najave, zanimljovsti i tome slično.

Jednom kada pronađete željeni film, a to možete uraditi dodirom na kategoriju “Movies”, i unosom naziva filma u baru za pretragu, na raspolaganju će vam biti poster filma, zatim opcije za kvalitet filma, taster za gledanje filma, taster za preuzimanje filma, kratak opis filma i taster za pregled trailer-a filma.

U produžetku opcija za kvalitet filma imate tri tačkice koje vode ka dodatnim opcijama. Tu možete izabrati prevod, ili neki drugi player umesto nativnog.

Kada dodirnete na “Watch now” taster, prvo će vam se prikazati opcije za odabir izvora u čijim naslovima piše kog je video kvaliteta: HD ili FullHD.

U samom vrhu stranice se nalazi zvezdica taster putem kojeg svrstavate film na listu omiljenih, kao i taster za deljenje filma.

Sve u svemu, uz pomoć ove aplikacije lako ćete praviti liste svojih omiljenih filmova, ali i pronalaziti one koji su slični njima i svakako uživati u njihovom gledanju.

Terrarium TV aplikacija za besplatno gledanje filmova preko interneta
Terrarium TV aplikacija za besplatno gledanje filmova preko interneta

3. Terrarium TV

Terrarium je još jedna veoma dobra aplikacija za gledanje filmova i serija, naročito zbog toga što ima mnoštvo korisnih opcija i izuzetno ažurnu bazu filmova.

Kada pokrenete Terrarium aplikaciju, prikazaće vam se lista sadržaja koji je u trendu. Dok ne promenite, to će uvek biti serije.

U samom vrhu ekrana imate prvo taster za dodatne opcije gde možete preći sa prikaza serija na prikaz filmova. Zatim imate kategoriju “Omiljeni” gde možete pregledati sav sadržaj koji ste sačuvali tj. označili omiljenim.

Dole se niže opcija “TV Calendar” putem koje možete pregledati serije prema datumu, kao i kategorija “Download” unutar koje možete pregledati vaš prethodno preuzet sadržaj.

Na kraju se nalazi i kategorija “Postavke” unutar koje možete baš mnogo toga podesiti.

Ono što je definitivno prednost ove aplikacije u odnosu na mnoge druge jeste činjenica da poseduje i srpski jezik u izboru prevoda koji je primenjen na skoro 100% korisničkog izgleda aplikacije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije