Nišville onlajn koncert na Svetski dan džeza

Nišville jazz festival će i ove godine tradicionalno obeležiti „Svetski Dan Džeza“ u četvrtak, 30. aprila, ali ovoga puta skromnije, u skladu sa novonastalom situacijom usled pandemije novog, „Kovid 19“ virusa.

Za ovogodišnji INTERNATIONAL JAZZ DAY neće biti održani matine koncert u Nišu preko dana ispred Nišville Džez Muzeja i jam session svirka uveče u klubu Feedback ali će svi ljubitelji muzike moći da prate onlajn koncert od 13h sastava International JAIN Nišville Jazz Band-a .

Mini koncert će biti održan u velikoj sobi sa instrumentima u Nišville Jazz Muzeju u Tvrđavi u Nišu i koji će moći da se prati uživo
online putem live streaming-a
na oficijelnom sajtu festivala direktno na linku Nišville televizije.

Takođe, na programu Nišville radija u istom terminu – četvrtak, 30. april od 13h biće upriličen poseban program koji su za muzičke sladokusce pripremili rezidenti Nišville Midnight Jazzdance bine, “NiSu Brothers” – Milan Saitović Jazzysad (DJ Master Flow) i Dejan Šobot – DJ Loptica.

Oni će za slušaoce Nišville radija birati i puštati kvalitetnu plesnu džež muziku iz celog sveta koju ćete moći online slušati na linku Nišville radija online.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Tango ritam osvaja Niš: Zadovoljstvo hodanja u zagrljaju

Niška tango scena razvija se poslednjih 10 godina i...

Luksuz Konstantinove rezidencije iz 4. veka ponovo dostupan posetiocima

Vila sa peristilom, mozaici, ostaci dve ranohrišćanske crkve i...

„100 godina Duška Radovića“: Monografija posvećena najčitanijem Nišliji

Povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice rođenja Duška Radovića, pripremljena je...

Najnovije