Nisville na svom sajtu neprekidno emituje koncerte i dokumentarce

Nišville jazz festival će tokom trajanja vanrednog stanja emitovati sve koncerte održane prethodnih godina, kao i intervjue sa najpoznatijim učesnicima festivala na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com/live.

Foto: Promo

„Gledaoci će takodje moći da pogledaju i niz vrlo zanimljivih dokumentarnih filmova i specijalnih emisija o festivalu, kako o glavnom programu, tako i o svim pratećim dešavanjima tokom festivala“, kažu u Nišvillu.

Internacionalni Nišville jazz festival će ove godine biti održan od 7. do 16. avgusta i prema rečima organizatora potpisani su ugovori sa većinom izvođača.

„Nišville je takoreći završio ovogodišnji buking za predstojeći festival pa ćemo javnost narednih dana sukcesivno obaveštavati o svim preostalim učesnicima glavnog festivalskog programa“, poručuju iz Nišvilla.

Na zatvaranju ovogodišnjeg Nišville festivala, u nedelju 16. avgusta, nastupiće Julian Marley, jedan od najpopularnijih predstavnika rege muzike i sin još čuvenijeg Boba Marlija.

Nišville jazz festival će i ove godine pored bogatog muzičkog programa ponuditi i vrlo kvalitetan sadržaj u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2020.

Prema poslednjim statističkim parametrima, na prethodnih 25 izdanja Nišvila od 1995. do 2019. godine, nastupilo je više od 2.000 bendova i preko 15.000 izvođača, a glavne i prateće programe festivala videlo je blizu 3.000.000 (tri milona) posetilaca.

Pogledajte film o prošlogodišnjem festivalu.

AfterMovie Nisville jazz festival

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Tango ritam osvaja Niš: Zadovoljstvo hodanja u zagrljaju

Niška tango scena razvija se poslednjih 10 godina i...

Luksuz Konstantinove rezidencije iz 4. veka ponovo dostupan posetiocima

Vila sa peristilom, mozaici, ostaci dve ranohrišćanske crkve i...

„100 godina Duška Radovića“: Monografija posvećena najčitanijem Nišliji

Povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice rođenja Duška Radovića, pripremljena je...

Najnovije