Nišvil 2019: Još 3 dana cena kompleta 2.000 dinara

Promo cena kompleta ulaznica od 2.000 dinara za 25. Nisville jazz festival važiće do petka 8. marta. Od subote, 9.marta komplet za četiri festivalske večeri poskupeće za 500 dinara.

“S obzirom na večitu dilemu šta pokloniti dragim damama za Međunarodni Dan Žena, eto prave prilike za originalni poklon i nezaboravni užitak na 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru”, kažu iz organizacije Nišville festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

Foto: Dušan Mitić Car

Jubilarni festival

Za sada je potvrđeno da će u glavnom festivalskom programu od 8. do 11. avgusta nastupiti Maceo Parker – kultni funk i soul-jazz saksofonista i Malina Moye – atraktivna levoruka američka gitaristkinja i pevačica.

“Ovogodišnji Nišville biće jubilarni 25. po redu, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019”, navode organizatori.

Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2019“ biće održan od 2. do 11.avgusta, a glavni festivalski program 8, 9, 10 i 11. avgusta na niškoj Tvrđavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Najnovije