Mladi ambasadori organizuju webinar o kreativnim industrijama

Kako bi se međusobno delilo znanje, ekspertiza, informacije i podrška, Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta.

Foto: Mladi ambasadori

Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda.

Vebrinar na temu „Transformersi 2.0“ biće održan u četvrtak, 7. maja u 18 časova na kojem će se govoriti o kreativnim industrijama kao glavnim pokretačima transformacija u proizvodima, procesima i ponašanjima, kao i krizi kao prilici za pozitivne promene, odnono transformacije.

„Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije“, kažu organizatori.

Predavač će biti Milan Janić, kreativni direktor i brend konsultant koji živi u Francuskoj. Sarađivao je sa brojnim internacionalnim klijentima (Hilton, L’Oreal, Marriot, 3M…). Osnivač je naučnog projekta iz oblasti neuromarketinga u kojem istražuje uticaj CSR poruka na mozak.

Pored predavanja, od atašea za kulturu Ambasade Francuske, gospođe Katrin Fodri moći će da se čuje više detalja o trenutnim aktivnostima Ambasade Francuske i planovima za podršku kulturnom i kreativnom sektoru.

Prijave su dostupne na ovom linku i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kojem će moći da prate predavanje.

Najnovije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Počinju Filmski susreti uz dve svetske i nekoliko niških premijera

U zvaničnom programu 57. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog...

Nišville jazz festival 28. put u Nišu

Nastupom Nišville ROJAZE projekt benda u glavnom programu na...

Umetnost balkanskog basa: Nenad Vasilić trio nastupa u Nišu

Nakon tri i po godine pauze kontrabasista i kompozitor...

Poziv na seminare za umetnice, preduzetnice i radnice u kulturi

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS), zajedno sa partnerskim...