Marko Louis na koncertu u Nišu: Novi singl „NinaNa“

Jedan od najtalentovanijih i najangožavanijih muzičara na ovdašćnjoj sceni, nedavno je novim singlom „Ninana“ najavio i treći serijal regionalne turneje pod nazivom „Beskraj Tour by Barcaffe“ gde će za sada posetiti devet gradova.

U okviru aktuelne turneje, koncert u Nišu zakazan je za petak, 29. novembar u velikoj sali Doma Vojske, sa početkom u 20h!

Pored novog singla Marko nas je takođe obradovao koncertim snimkom „Marko Louis Espresso Session by Barcaffe“. Novi singl za numeru „Ninana„.

Pored nove pesme koju izdaje za izdavačku kuću PGP, Marko Louis objavljuje na Youtube-u  i svoj novi koncertni snimak pod nazivom „Marko Louis Espresso Session by Barcaffe“ kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje.

Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pesme u drugačijem svetlu u akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu uz kafu i kolače.

„Ovaj projekat je jedan od omiljenih koje sam do sada pripremao. Jedinstven je osećaj izvoditi pesme uz veliki bend sa gudačkim sastavom. Pesme su dobile novu dimenziju, a nema ništa lepše kada ti je publika na metar od tebe i osetiš i vidiš svaku emociju.“, izjavio je Marko.

Treća sezona regionalne turneje počinje 15. novembra u Banja Luci u Narodnom pozorištu RS, te nakon toga sledi prvi koncert u Makedoniji 28. novembra u Skoplju u MKC-u, a 29. novembra se nastavlja put za Niš nastupom u Domu Vojske. Nakon toga sledi niz koncerata u regionu.

„Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine sve više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije.”, kaže Marko Louis.

Ulaznice za koncert Marka Luisa u Nišu i njegovog benda u kompletnoj postavi u pretprodaji su po ceni od 1.000 dinara za Parter i 800 dinara za Balkon u prodajnoj mreži Gigstix (http://www.gigstix.com/), kao i na Biletarnici Doma Vojske u Nišu.

Na dan koncerta, 29. novembra 2019., cena ulaznica iznosiće 1.200 dinara za Parter i 1.000 dinara za Balkon.

Pretprodajna mesta u Nišu:

Biletarnica Doma Vojske – Sinđelićev Trg bb (radnim danima od 11. do 19. h, subotom od 11 do 16. h!).

KNJIŽARE VULKAN U NIŠU – GIGSTIX.COM

» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar),svaki dan od 09 do 22h
» Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22h

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije