Kupite promo ulaznice za Nišvil i pozovite prijatelje na „Jazz letovanje“

Do 7. jula aktuelna je promo cena kompleta ulaznica za ovogodišnji Nišville jazz festival od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru. Takođe, organizatori i ove godine nude najpovoljnije jazz letovanje turistima što podrazumeva ulaznice za sve koncerte i smeštaj za 4 dana.

vatra
Foto: Magic photo

Od ponedeljka, 8. jula, kompleti za parter koštaće 3.500 dinara, polukompleti za parter 2.000 dinara, a pojedinačna ulaznica za parter iznosiće 1.500 dinara.

U prodaji su sve kategorije ulaznica i za tribine i to po sledećim cenama:

  • Komplet ulaznica 4.000 dinara
  • Polukomplet ulaznica za dva dana 2.500 dinara
  • Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara
  • VIP Komplet ulaznica (VIP Tribina) 5.000 dinara
  • VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) 2.000 dinara

Ulaznice za Tribine se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs
Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners
https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-488

Jazz letovanje i ove godine

Od ponedeljka, 8. jula moguće je uplatiti “Džez letovanje” za samo 99 EURA, odnosno 11.700 RSD. Ovaj paket podrazumeva komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta na bazi punog pansiona – tri obroka dnevno u Studentskom domu u dvokrevetnim sobama kod tehničkih fakulteta.

„Uplatu izvršiti na žiro račun 160 – 551361 – 37 (Banka Intesa), a potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4.avgusta na e-mail adresu ticket@nisville.com, sa koga će biti potvrđena rezervacija. Preuzimanje kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Press centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18h)“, kažu organizatori.

tvrđava
Foto: Miloš Miladinović

Jubilarni Nišvil

Predstojeće izdanje niškog jazz festivala biće jubilarno, 25. po redu pod nazivom Nišville jazz festival, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8. do 11. avgusta između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi.

Prema glasovima građana Srbije, odnosno,  na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

Najnovije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Počinju Filmski susreti uz dve svetske i nekoliko niških premijera

U zvaničnom programu 57. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog...

Nišville jazz festival 28. put u Nišu

Nastupom Nišville ROJAZE projekt benda u glavnom programu na...

Umetnost balkanskog basa: Nenad Vasilić trio nastupa u Nišu

Nakon tri i po godine pauze kontrabasista i kompozitor...

Poziv na seminare za umetnice, preduzetnice i radnice u kulturi

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS), zajedno sa partnerskim...