Koncert Ane Stanić u Nišu: Pop simfonija sa orkestrom Impresija

Ekskluzivan intimni koncert sa simfonijskim orkestrom Impresija

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima.

Ovog puta osmislila je intiman, a muzički grandiozan koncert, na kojem izvodi svoje najveće hitove i poneki svetski evergrin, uz pratnju simfonijskog orkestra.

Pop simfoniju „Za 20, 30 nekih godina“ otpevaće u Nišu u Domu vojkse 24. januara 2020. godine sa simfonijskim orkestrom “Impresija” pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića , pratećim rok bendom Elektric Funx , članovima hora Glasne žice i gostima iznenađenja.

Kaže da joj se ispunila dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra.

„Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro muzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.“, kaže Ana Stanić.

„Pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske radnim danima od 11h-19h i subotom od 11h-15h i u sistemu gigstix.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

Najnovije