Hor Viva Vox ponovo “zapalio” publiku u Nišu

Jedinstveni hor sa ovih prostora Viva Vox nastupio je nedavno u Nišu i oduševio publiku na koncertu za koji se tražio karta više.

Hor Viva Vox posle tri godine ponovo “zapalio” publiku u Nišu

Ovo je bio četvrti nastup hora Viva Vox u našem gradu, ali ljubitelji a cappella pevanja pamte i njihova gostovanja na Nišville jazz festivalu 2014. i početkom jula 2015. godine u Dvorištu Univerziteta (Banovina), kao i koncerte u Domu Vojske 2016. godine sa dva unapred rasprodata nastupa.

Viva Vox u Nišu, Prodigy mix; Foto: Jupiters Ring, Nenad PetrovićViva Vox u Nišu, Prodigy mix; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović
Viva Vox u Nišu, Prodigy mix; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović

I ovog puta koncert hora Viva Vox je ostavio snažan utisak i neizbrisiv trag u razmeni pozitivne energije i vrhunskom live performansu, a istaklo se i sedam novih članova hora koji su prvi put pevali pred publikom.

Nastup su otvorili kompozicijom iz čuvenog filma “Star wars” posle koje je Nišlijama poručeno da “Sila bude sa nama! Polećemo!”

Viva Vox u Nišu; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović
Viva Vox u Nišu; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović

Hor je animirao Nišlije koje su “poletele” sa svim sledećim obradama poznatih pop, rok i džez stanarda, filmske muzike i mjuzikala u Domu Vojske u Nišu.

Premijerno je otpevana i jedna nova pesma na čelu sa seniorskim pevačem, a kulminacija koncerta je bila kada je dirigentkinja Jasmina Lorin pozvala Nišlije da svi zajedno otpevaju “Ajde Jano”.

Viva Vox u Nišu; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović
Viva Vox u Nišu; Foto: Jupiters Ring, Nenad Petrović

Jaka pozitivna energija se osetila i sa izvođenjem pesama “Human”, “The show must go on” “Hiptoniziran”, “Du hast”, “Running -Lose It All”,  itd.

Poslednjim izvođenjem hor je poslao snažnu životnu poruku: “Always look on the bright side of life”, posle koje su pozvani na dva puta bis kada je prvo izvedena numera “Ameno” – Era sa spektakulranim vizuelnim efektima, a zatim i numeru “Killing in the name”.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

Najnovije