Građani Srbije izabrali Nišvil za najbolji festival

Na osnovu ankete koja je sprovedena u 16 najvećih gradova Srbije, Nišville jazz festival izborio se za titulu TOP Serbian brands 2018. u kategoriji Specijalna nagrada za najbolji festival.

Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju, poslovni rezultati.

“OVA PRESTIŽNA NAGRADA VEĆ JE POSTALA SINONIM TRŽIŠNE PREPOZNATLJIVOSTI I IZVRSNOSTI I NAIŠLA JE NA SJAJAN ODJEK U JAVNOSTI. U OVOJ UTAKMICI SAMO ONI NAJBOLJI, NAJKVALITETNIJI I NAJPOPULARNIJI BRENDOVI IZDVOJILI SU SE PRE SVEGA SVOJIM SUPERIORNIM PROIZVODIMA, KREATIVNIM MARKETINGOM I VRHUNSKIM POSLOVANJEM. SAMIM TIM SAMO ONI IMAJU ČAST DA PONESU OVO LASKAVO PRIZNANJE”, KAŽU ORGANIZATORI.

Nišville jazz festival zahvaljuje se svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018.godini.

Navedeno priznanje dodeljuje se pet godina za redom u 55 glavnih kategorija u organizaciji magazina TOP Serbian brands i portala bestofserbia.rs, isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine.

Najnovije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

„100 godina Duška Radovića“: Monografija posvećena najčitanijem Nišliji

Povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice rođenja Duška Radovića, pripremljena je...

Počinju Filmski susreti uz dve svetske i nekoliko niških premijera

U zvaničnom programu 57. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog...

Nišville jazz festival 28. put u Nišu

Nastupom Nišville ROJAZE projekt benda u glavnom programu na...