Comic night: Niški bioskop u kome žive superheroji

Bioskop Cineplexx Niš verno prati lik i delo omiljenih superjunaka, i zato ponovo postaje Kuća u kojoj žive superheroji! Nadovezujući se na epsko finale filma ,,Osvetnic: Kraj igre” ovog puta prati se jedan od omiljenih likova – Spajdermena!

Od srede 3. do nedelje 7. jula, u periodu od 19 do 22 časa, bioskop Cineplexx Niš pobrinuo se za nezaboravan provod, pa će tako posetioci imati jedinstvenu priliku za trenutak identifikacije sa superjunacima, a možda i da kući ponesu fantastičan poklon – sliku sebe kroz oko i pero strip crtača! I Spajdermen će biti tu negde!

Baš 4. jula očekuje se najviše prisutnih junaka.

Za verne fanove i posetioce Comic night događaja, striparnica Južni Darkwood obezbedila je 25% popusta na sva Darkwood izdanja! Najsrećnije posetioce bioskopa očekuju DexiCo pokloni i Darkwood stripovi.

Cineplexx Niš Kuća u kojoj žive superheroji
Cineplexx Niš Kuća u kojoj žive superheroji

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio. Piter Parker naravno neće moći da se opusti na svom odmoru. Opasni Misterio čeka da se obračuna sa njim, a Spajermen će morati da se bori i sa svojim osećanjima.

Comic night: Veliko Spajdermen okupljanje 

Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, i zato u bioskopu Cineplexx Niš, u četvrtak 4. jula od 20 časova zajedno sa Tomom Holandom bacajte mrežu! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Pre nego se zavalite u udobna sedišta bioskopskih sala, nemojte propustiti najveće okupljanje Spajdermena na jednom mestu, i to od 18 časova u bioskopu Cineplexx Niš!

„Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama.Najsrećnije maskirane posetioce očekujupokloni, uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma“, kažu u bioskopu Cineplexx.

Najnovije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

„100 godina Duška Radovića“: Monografija posvećena najčitanijem Nišliji

Povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice rođenja Duška Radovića, pripremljena je...

Počinju Filmski susreti uz dve svetske i nekoliko niških premijera

U zvaničnom programu 57. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog...

Nišville jazz festival 28. put u Nišu

Nastupom Nišville ROJAZE projekt benda u glavnom programu na...