Comic night: Niški bioskop u kome žive superheroji

Bioskop Cineplexx Niš verno prati lik i delo omiljenih superjunaka, i zato ponovo postaje Kuća u kojoj žive superheroji! Nadovezujući se na epsko finale filma ,,Osvetnic: Kraj igre” ovog puta prati se jedan od omiljenih likova – Spajdermena!

Od srede 3. do nedelje 7. jula, u periodu od 19 do 22 časa, bioskop Cineplexx Niš pobrinuo se za nezaboravan provod, pa će tako posetioci imati jedinstvenu priliku za trenutak identifikacije sa superjunacima, a možda i da kući ponesu fantastičan poklon – sliku sebe kroz oko i pero strip crtača! I Spajdermen će biti tu negde!

Baš 4. jula očekuje se najviše prisutnih junaka.

Za verne fanove i posetioce Comic night događaja, striparnica Južni Darkwood obezbedila je 25% popusta na sva Darkwood izdanja! Najsrećnije posetioce bioskopa očekuju DexiCo pokloni i Darkwood stripovi.

Cineplexx Niš Kuća u kojoj žive superheroji
Cineplexx Niš Kuća u kojoj žive superheroji

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio. Piter Parker naravno neće moći da se opusti na svom odmoru. Opasni Misterio čeka da se obračuna sa njim, a Spajermen će morati da se bori i sa svojim osećanjima.

Comic night: Veliko Spajdermen okupljanje 

Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, i zato u bioskopu Cineplexx Niš, u četvrtak 4. jula od 20 časova zajedno sa Tomom Holandom bacajte mrežu! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Pre nego se zavalite u udobna sedišta bioskopskih sala, nemojte propustiti najveće okupljanje Spajdermena na jednom mestu, i to od 18 časova u bioskopu Cineplexx Niš!

„Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama.Najsrećnije maskirane posetioce očekujupokloni, uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma“, kažu u bioskopu Cineplexx.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije