Božo Vrećo:Umetnik Anđeoskog Glasa Oduševio Publiku na Koncertu u Nišu

Božo Vrećo Natupio u Nišu

Vrhunski izvođač, autor i kompozitor sevdalinki, Božo Vrećo pevao je i igrao za Nišlijke i Nišlije na prepunom koncertu u Domu Vojske za koji se tražila karta više. Njegova moć da muzikom prenese najtananija osećanja, posebno je inspirisala šminkerku Jelenu Đorđević koja je te večeri svojim veštim rukama i četkicama učinila da Božo zablista u punom sjaju.

Umetnik anđeoskog glasa, muškarac i žena u isto vreme, Božo Vrećo je potpuno očarao publiku  u Nišu svojim sevdalinkama i autentičnim sevdahom.  Dočekan je raširenih ruku na šta je istom merom i uzvratio.

Publika je uživala u Božinim naletima entuzijazma na sceni i inspirisano uzvraćala.

Ređali su se najveći hitovi tradicionalnog žanra narodne muzike iz Bosne i Hercegovine.

„Niš sinoć i potpuna katarza ljubavi, voljeni moji. Koncert koji ćemo pamtiti dugooo i prepričavati, toliko smo uživali i toliko ste divna publika, uvijek ću vam doći opet i opet!“ oglasio se Božo Vrećo na Fejsbuku nakon završenog nastupa.

Božo Vrećo

Vrećo kaže da cele noći od uzbuđenja nije mogao da spava i da ga je publika duboko ganula.

„Dotaklo me sve, vaši zagrljaji,komplimenti, vaši darovi, pjevanje u glas al najviše od svega vaša srca prepuna ljubavi za mene, pa ko može spavati posle svega sinoć proživljenog?! I nisam. Osjetio sam taj vaš val nježnosti i predanosti i potpuno mu se predao,tako je kad nekome vjerujete, a Niš je sigurno to sinoć pokazao,magija ljubavi!!!“, napisao je Božo Vrećo na Fejsbuku.

Božo Vrećo

Božo Vrećo šetao po Nišu

Ranije tokom dana, uoči koncerta u sredu, Božo Vrećo je šetao po Nišu i obilazio znamenitosti, te se tako našao i na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, što je takođe podelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Božo Vrećo na Letnjoj pozornici u niškoj tvrđavi; Foto: Božo Vrećo FB

Jelena Đorđević: Božo je neverovatno drag

Susret sa princom sevdaha bio je veoma inspirativan i za poznatu nišku šminkerku Jelenu Đorđević koja je bila zadužena za njegov koncertni make up.

“Radila sam šminku punim srcem kakvu samo Božo može da iznese uz stajling i energiju koja u njegovom slučaju predstavlja potpuni sklad. Njegova nežna koža ne zahteva tešku podlogu već samo laganu pripremu”, kaže Jelena Đorđević koja više od 12 godina uspešno vodi svoj make up studio.

Božo Vrećo make up za koncert u Nišu: Inglot HD ten u kombinaciji sa Mac korektorom, vodootporan Inglot eyeliner, crna senka za umereni smokey eyes.

Jelena Đorđević kaže i da je Božo Vrećo veoma skroman i pun emocija.

“Jednostavan čovek, pun razumevanja, neverovatno drag. Iako nikada pre nismo sarađivali, on je bio pun poverenja prema mom radu. Na koncertu sam uživala kao uostalom i svi u publici. Božin glas i srčanost nikog ne ostavljaju ravnodušnim”, kaže Jelena .

Božo Vrećo feat Vasil Hadžimanov – Ko li noćas miluje ti kosu

Ko je Božo Vrećo

Božo Vrećo je ugledni muzičar nove generacije, koga kritičari i publika ističu kao najzanimljiviju umetničku pojavu poslednjih godina. Za New York Times Božo Vrećo je sinonim potpune slobode. Umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce.

Ovaj lirski tenor sa ogromnim vokalnim spektrom, neobičnim glasom i vizuelnim identitetom izaziva oluje i inspiriše publiku. Jedan od glavnih dokaza su rasprodati koncerti u poznatim koncertnim dvoranama i pozorišnim prostorima širom sveta.

Kompletnu biografiju pročitajte na oficijalnom sajtu Božo Vrećo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije