Za NURDOR: Cvetni fijaker vozi kroz Tvrđavu u Nišu

Nišlije do 3. oktobra imaju priliku da se provozaju “Cvetnim fijakerom sreće” po Tvrđavi, svakog petka i subote od 18 do 21h.

Akcija je organizovana u cilju prikupljanja novčanih sredstava za udruženje NURDOR. Vaučeri za vožnju dostupni su u Turističkom informativnom centru na ulazu u Tvrđavu, a radnim danima i na Letnjoj pozornici.

Svi su dobrodošli da se provozaju “Cvetnim fijakerom” i ujedno doprinesu boljim uslovima lečenja dece obolele od raka. Ovakve kreativne inicijative naših prijatelja veoma su značajne”, navodi Dana Mitrovska, dugogodišnji volonter NURDOR-a.

Ukoliko želite da podržite aktivnosti NURDOR-a to možete uraditi slanjem SMS-a na broj 1150 i na taj način donirati 100 dinara ili uplatom na žiro račun 170-30010715002-76.

Vožnja fijakerom je besplatna, a sav humanitarni prilog koji građani ostave, namenjen je poboljšanju lečenja obolelih mališana, ali isto tako novac mogu donirati i u kutijama koje se nalaze.

Besplatne vaučere za vožnju svi zainteresovani mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru na ulazu u Tvrđavu, radnim danima i na štandu TON kod Letnje pozornice u terminima vožnje fijakerom.

U prostorijama Turističkog informativnog centra postavljena je i Nurdorova donatorska kutija za sve posetioce koji žele da podrže poboljšanje kvaliteta uslova lečenja i života dece koja boluju od malignih bolesti.

Vožnjom Cvetnim fijakerom sreće kroz nišku Tvrđavu protekla nekoliko vikenda prikupljeno je skoro 25.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Najnovije