Vodeni topovi za avion Air Serbia koji prvi poleće iz Niša u 20:05h

Vodeni topovi za avion Air Serbia koji će leteti za Nirnberg

U ponedeljak, 15.07.2019. u 18:40 sati tehničkim sletanjem aviona avionom erbas A319 nacionalne aviokompanije Air Serbia, iz Beograda na Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu, zvanično otpočeti letovi na linijama od javnog značaja iz Niša ka dvanaest destinacija u Evropi, saopštavaju sa niškog aerodroma.

Planirano vreme poletanja je 15.07.2019. u 20:05 sati iz Niša za Nirnberg i do tog vremena će se obavljati redovna procedura prihvata i opsluživanja aviona, ukrcavanja putnika i priprema za let.

Ovim će otpočeti letovi na 12 novih linija od javnog značaja koji će se narednih dana uvoditi po utvrđenom i objavljenom redu letenja.

“Veoma nas raduje što spajamo Niš sa Nirnbergom, novom destinacijom u Nemačkoj i prvom ka kojoj ćemo leteti sa juga Srbije. Današnjim letom, aerodrom Konstantin Veliki i zvanično, uz Aerodrom Nikola Tesla, postaje baza za naše avione. Uvereni smo da će bolje veze sa Nemačkom doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naših zemalja,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Tokom naredna dva dana nacionalni avio-prevoznik uspostaviće redovne linije sa niškog aerodroma ka Bolonji, Hanoveru, Tivtu, Geteborgu i Frankfurtu (Han), a tokom prva tri dana avgusta i ka Ljubljani, Budimpešti, Fridrihshafenu, Salcburgu, Rimu i Karlsrueu.

Air Serbia iz Niša leti na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Cene avio-karata ka nekoj od 12 destinacija širom Evrope

Karte možete kupiti preko sajta nacionalnog avio-prevoznika ili u ovlašćenim agencijama za prodaju avio-karata širom Srbije.  

Red letenja za Nirnberg

Red letenja za Nirnberg
Red letenja za Nirnberg: Foto: Air Serbia
Red letenja za Nirnberg: Foto: Air Serbia
Red letenja za Nirnberg: Foto: Air Serbia
Red letenja za Nirnberg: Foto: Air Serbia
Red letenja za Nirnberg: Foto: Air Serbia

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije