Strani turisti glasali: Srbija destinacija broj #1 u Evropi

Žiri sastavljen od grupe popularnih travel blogera i više od 8.000 posetilaca sajta Travel Lemming izglasali su SRBIJU za destinaciju broj #1 u Evopi za 2019. godinu.

World's Top Destinations
World’s Top Destinations

„Nakon što smo predstavili 44 najbolje svetske turističke destinacije, o kojima je glasao naš stručni žiri sastavljen od vrhunskih turističkih blogera i influencera, zamolili smo vas da glasate za svoje favorite i više od 8.000 vas je presudilo. Od Evrope do Afrike do Severne Amerike, konkurencija za najbolje mesto na svakom kontinentu bila je žestoka… Odabrano je šest najboljih, a u Evropi prvo mesto zauzela je Srbija“, navodi se na popularnom turističkom sajtu.

Spot o Srbiji

Srbija je opisana kao zemlja od srednjovekovnih do savremenih gradova i koja je „jedna od najcenjenijih destinacija za putovanje na planeti„. Impresivne tvrđave, krstarenje Dunavom, planine, Zlatibor, ulična umetnost u Beogradu i splavovi su samo deo onoga što su blogeri i posetioci sajta isticali kao zanimljivosti i lepote Srbije.

„Šta god da uradite, dođite brzo u Srbiju i istražite neverovatnu destinaciju“, piše u obrazloženju pobedničke destinacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije