Srpska Žandarmerija dobila novu bazu u Aleksincu

Odred Žandarmerije u Nišu prvi put posle 18 godina, od osnivanja 2001. godine dobio je novu bazu u Aleksincu. Ovo je jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u prethodnih nekoliko godina.

Foto: MUP

Baza Žandarmerije u Aleksincu prostire se na oko 17 hektara površine i do sada je rekonstruisano oko 4.300 kvadrata, prostorije za smeštaj komande, deo logistike, ambulanta i restoran.

Ovom događaju prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je rekao da naša policija u Evropi i regionu stoji rame uz rame sa najopremljenijim i najozbiljnijim policijama.

Foto: MUP

Кomandant Žandarmerije Dejan Luković istakao je da je ponosan što je niški odred Žandarmerije posle 18 godina dobio svoju bazu i zahvalio se ministru Stefanoviću na realizaciji ovog kapitalnog projekta koji je pokazao podršku Žandarmeriji i da država ceni rad i brine o njenim pripadnicima.

„Obećavam vam da će Žandarmerija to umeti da ceni i da ćemo na vašu podršku uzvratiti još većim uloženim trudom, odgovornim i profesionalnim radom. Bićemo odani Republici Srbiji i štitićemo je svim svojim snagama“, istakao je Luković.

Foto: MUP

Кomandant je naveo da će baza u Aleksincu, nakon završetka treće, poslednje faze kapitalnog projekta sledeće godine, u potpunosti biti prilagođena nameni, zadacima i potrebama jedinice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Na današnji dan oslobođen Niš: Od turske kasabe do modernog grada

Posle pet vekova vladavine Turaka, Niš je oslobođen 11....

ZOO kutak u Kamenici organizuje novogodišnja druženja sa Deda Mrazom

U susret novogodišnjim praznicima volonteri ZOO kutka u Kamenici...

Najnovije