Srpska Žandarmerija dobila novu bazu u Aleksincu

Odred Žandarmerije u Nišu prvi put posle 18 godina, od osnivanja 2001. godine dobio je novu bazu u Aleksincu. Ovo je jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u prethodnih nekoliko godina.

Foto: MUP

Baza Žandarmerije u Aleksincu prostire se na oko 17 hektara površine i do sada je rekonstruisano oko 4.300 kvadrata, prostorije za smeštaj komande, deo logistike, ambulanta i restoran.

Ovom događaju prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je rekao da naša policija u Evropi i regionu stoji rame uz rame sa najopremljenijim i najozbiljnijim policijama.

Foto: MUP

Кomandant Žandarmerije Dejan Luković istakao je da je ponosan što je niški odred Žandarmerije posle 18 godina dobio svoju bazu i zahvalio se ministru Stefanoviću na realizaciji ovog kapitalnog projekta koji je pokazao podršku Žandarmeriji i da država ceni rad i brine o njenim pripadnicima.

„Obećavam vam da će Žandarmerija to umeti da ceni i da ćemo na vašu podršku uzvratiti još većim uloženim trudom, odgovornim i profesionalnim radom. Bićemo odani Republici Srbiji i štitićemo je svim svojim snagama“, istakao je Luković.

Foto: MUP

Кomandant je naveo da će baza u Aleksincu, nakon završetka treće, poslednje faze kapitalnog projekta sledeće godine, u potpunosti biti prilagođena nameni, zadacima i potrebama jedinice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije