Sajam penzionera u Nišu: Zdravstveni pregledi, edukacija i nagradne igre

Sajam za penzionere, sedmi po redu u Srbiji, a treći po redu u Nišu, održaće se 7. i 8. decembra 2019. godine u prostorijama Oficirskog doma. Ulaz je besplatan.

Manifestacija će biti posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje, da se edukuju o načinima pravilne ishrane, da saznaju kako da ispune svoje slobodno vreme i da učestvuju na raznim radionicama i zabavnim aktivnostima.

Takođe, imaće priliku da učestvuju u nagradnim igrama i da osvoje brojne popuste.

Na Sajmu će biti predstavljen veliki broj izlagača, među kojima su predstavnici medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima, udruženja i predstavnici državnih i gradskih institucija.

Posetioci će oba dana, u subotu od 10 – 17h i u nedelju od 10-17h moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi koja ih očekuje na Sajmu za penzionere.

U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, edukacije, zdravlja, zdrave ishrane, volontiranja, sporta, rekreacije i hobija, osiguranja i bezbednosti, finansija, pravne zaštite, kao i stvaralaštva i putovanja.

Cilj ove manifestacije je da prenzioneri kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, da prisustvuju koncertima, da učestvuju u raznim radionicama, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu probaju i vide proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

„Sve penzionere očekuje zaista odlična zabava sa dosta iznenađenja i aktivnosti koje će obeležiti sedmi Sajam za penzionere“, najavljuju organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije