Ryanair uvodi novu avio-liniju Malta – Niš – Malta

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair zvanično je objavila uvođenje avio-linije iz Niša do Malte, koja će biti uspostavljena od novembra.

Letovi do Malte otpočeće od 8. novembra 2019. godine 

Letovi na ovoj relaciji realizovaće se dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom), u okviru Ryanair proširenog zimskog reda letenja 2019. u Nišu, navodi se u saopštenju kompanije.

Avio karte ka novoj destinaciji su u prodaji i mogu se rezervisati preko sajta avio kompanije ryanair.com kao i kod svih ovlašćenih turističkih agencija. 

Avio-karata se već prodaju po ceni od 12.99 evra za putovanja do kraja novembra.

Putnici iz Niša trenutno mogu do marta 2020. godine da rezervišu kartu za putovanja na pet ruta iz zimskog reda Ryanair letenja iz Niša – do aerodroma Berlin Šenefeld, Bratislave, Malte, Milana i Stokholma.

„Ryanair, kao vodeća evropska kompanija, sa zadovoljstvom nastavlja svoje širenje u centralnoj i istočnoj Evropi pokretanjem nove rute iz Niša do Malte dva puta nedeljno, koja počinje u novembru kao deo našeg proširenog zimskog reda letenja za 2019. godinu“, izjavio je Dejvid O’Brajan iz Ryanair-a.

Letovi do Malte otpočeće od 8. novembra 2019. godine; Foto: Aerodrom Niš
Letovi do Malte otpočeće od 8. novembra 2019. godine; Foto: Aerodrom Niš

„Ovom prilikom želimo da izrazimo zadovoljstvo što će se u ponudi letova iz Niša naći još jedna nova destinacija. Radujemo se svakom novom letu i svakom novom putniku. Istovremeno, ovo potvrđuje i da se ukupan razvoj vazdušnog saobraćaja iz Niša realizuje stabilno, u punoj saradnji sa zainteresovanim avio-kompanijama. Drago nam je da avio-kompanije koje koriste usluge našeg Aerodroma nastavljaju sa razvojem svojih mreža linija. Dosadašnje velike investicije, kao i dalji investicioni planovi koji su generisani u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture omogući će dalji razvoj Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu. Neophodnost realizacije ovih planova se zasniva na očekivanom porastu broja putnika, koji se za 2019. procenjuje da će biti preko 20% u odnosu na 2018. godinu“, izjavio je Dušan Knežević, VD direktora Aerodroma Niš.

Podsetimo, Ryanair je započeo letove sa Aerodroma „Kontstantin Veliki“ 4. septembra 2016. godine sa linijom ka Berlinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije