Raspisan poziv za prve stanare Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Novoosnovano privredno društvo Naučno-tehnološki park raspisalo poziv za prijem prvih stanara koji će se useliti nakon završetka radova na objektu, najverovatnije jula meseca.

NTP Niš poziva sve inovativne kompanije, pojedince i timove da se do 15.5.2020., a najkasnije do 31.5.2020. prijave na Javni poziv i pruže podršku realizaciji ovog projekta od strateškog značaja i razvoju inovacionog ekosistema regiona Južne i Istočne Srbije.

„Kako bi NTP Niš ispunio cilj osnivanja, u partnerstvu Vlade Republike Srbije Grada Niša i Univerziteta u Nišu, osnovano je privredno društvo koje će njime upravljati i raspisan je Javni poziv za buduće članove NTP Niš, i to za: startap kompanije starosti do dve godine i za tehnološko razvojne kompanije koje se bave inovativnim delatnostima”, navodi se u saopštenju.

Informacije o NTP Niš i Javnom pozivu kao i potrebnu dokumentaciju zaintersovani mogu naći na sajtu NTP Niš.

Dodatne informacije i pitanja u vezi sa javnim pozivom mogu se poslati na mejl adresu info@ntp.rs.

Naučno-tehnološki park Niš
Naučno-tehnološki park Niš

Konkurs će biti stalno otvoren, ali će se prva dva preseka i ocenjivanje prijava za članove organizovati 15.5.2020. i 31.05.2020. Nakon toga jednom mesečno radiće se presek i ocenjivanje prijava u skladu sa raspoloživim kapacitetima.

Izgradnja Naučno-tehnološkog parka Niš (NTP Niš), jednog od najznačajnijih strateških projekata za razvoj Južne i Istočne Srbije, vrednog 12,5 miliona evra, privodi se kraju tokom maja 2020.

„Tokom maja i juna biće realizovano funkcionalno opremanje nameštajem i neophodnom opremom, kako bi se budući članovi useljavali i tokom jula počeli sa radom u novom objektu.“, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije