Pomoć za vantelesnu oplodnju bračnim parovima iz Medijane

Komisija Sveta Petka Gradske opštine Medijana raspisala konkurs za dodelu novčane pomoći „Sveta Petka“ za lečenje neplodnosti biomedicinski potpomognutim oplođenjem vantelesnog oplođenja, za 2019. godinu.

Poziv za finansiranje vantelesne parovima iz Medijane
Poziv za finansiranje vantelesne parovima iz Medijane

Konkurs je otvoren do 14. maja  a za vantelesnu oplodnju mogu se prijaviti bračni parovi i vanbračni partneri koji se leče od neplodnosti najmanje godinu dana i koji žive na području GO Medijana.

Broj parova koji će dobiti novčanu pomoć za vantelesnu oplodnju nije ograničen i ne postoji limit ni kada je reč o godinama supružnika ili partnera.

Kandidati sa manjim ukupnim primanjima imaju prednost

“Prilikom odlučivanja, kandidati prijavljeni na javni konkurs vrednuju su prema ukupnim primanjima i prihodima, koja su supružnici, odnosno vanbračni partneri, ostvarili tokom tri meseca koji prethode mesecu u kome je raspisan javni konkurs, tako da se supružnici, odnosno vanbračni partneri, sa manjim ukupnim primanjima i prihodima bolje rangiraju u odnosu na supružnike, odnosno vanbračne partnere, sa većim ukupnim primanjima i prihodima.”, navodi se u konkursu.

Detalji o konkursu za lečenje neplodnosti možete pogledati OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Plaža Banjica u Ostrovici spas od tropskih vrućina

Na dvadesetak kilometara od Niša u selu Ostrovica na...

Anketa: Kakve su ekološke potrebe građana u Nišu

Kolika je informisanost o pitanjima zaštite životne sredine i...

Najnovije