Penthouse Band i Transformersi u Niškoj Banji

Tokom leta svakog petka i subote zabavni program u Niškoj Banji

Svakog petka i subote od 21 čas, na centralnom šetalištu u Niškoj Banji održavaće se program kulturnog, sportskog i zabavnog karaktera.

„Cilj je da što zanimljivijim i sadržajnijim programom privučemo stanovnike obližnjih mesta i da banja ponovo bude puna“, kažu u Gradskoj opštini Niška Banja. ovo poznato lečilište ponovo bude puno.

Prošlog petka organizovana je DJ Night Party na kome su učestvovali poznati niški di-džejevi, dok je subotu održan celovečernji koncert kulturno umetničkog društva „Anđeli“.

❗❗❗Niška Banja, šetalište -17.08.2019. od 21:00

Gepostet von Gradska opština Niška Banja am Montag, 12. August 2019

U petak 16. avgusta nastupiće Penthouse Band, dok je subota 17. avgust namenjena najmlađim sugrađanima, koji će moži da uživaju sa poznatim crtanim junacima kao i na zabavnih i kreativnih radionicama, najavljuju iz GO Niška Banja.

U petak u Niškoj Banji, na šetalištu, nastupa sjajna ekipa – Penthouse Band.Onima koji su imali priliku da uživaju u njihovim nastupima nije potrebna najava.Onima koji do sada nisu imali priliku da osete njihovu sjajnu energiju preporučujemo da u petak obavezno skoknu do Niške Banje, jer se neće pokajati!Svirka počinje u 21:00.

Gepostet von Gradska opština Niška Banja am Dienstag, 13. August 2019

„U petak u Niškoj Banji, na šetalištu, nastupa sjajna ekipa – Penthouse Band. Onima koji su imali priliku da uživaju u njihovim nastupima nije potrebna najava. Onima koji do sada nisu imali priliku da osete njihovu sjajnu energiju preporučujemo da u petak obavezno skoknu do Niške Banje, jer se neće pokajati! Svirka počinje u 21 čas. Sledećeg dana u isto vreme za najmlađe filmski i crtani junaci družiće se sa najmlađima. Posada putujuće galaksije
dovodi nam transformerse, patrolne šape, junake zaleđenog kraljevstva. Nakon toga očekuje nas
nastup Extreme Dance Studija iz Niša.“
, kažu organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije