Otključaj svoje intelektualne potencijale za nišku gimnaziju

Otključaj svoje intelektualne potencijale” je radionica koja će biti održana za sve zainteresovane građane i mlade ljude u Oficirskom domu u Nišu, u četvrtak, 28. feburara od 18 časova. 

Humanitarna radionica za Gimnaziju “Svetozar Marković” u Nišu

“Radionica je namenjena svim ljudima dobre volje koji žele da rade na sebi, širenju svojih vidika i otkrivanju sopstvenih potencijala. Organizacija ove radionice pokrenuta je u okviru Rotarakt kluba Niš u saradnji sa Fondacija 1%, čiji je osnivač Miloš Pešić, a koji će ujedno biti i predavač”, najavljuju organizatori.

Dobrovljni prilog za kupovinu školskog projektora

Ulaz se neće naplaćivati, međutim, za sve one koji bi želeli da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za kupovinu projektora Gimnaziji “Svetozar Marković” u Nišu, na ulazu će se nalaziti kutija za dobrovoljni prilog.

“Na ovom predavanju saznaćemo kako funkcioniše naš mozak i koje potencijale posedujemo, zbog čega ne uspevamo uvek da ih ostvarimo i šta nas ograničava u tome, kako možemo rešiti te probleme i koje su tehnike putem kojih možemo razviti svoje intelektualne potencijale.”, najavljuju organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Plaža Banjica u Ostrovici spas od tropskih vrućina

Na dvadesetak kilometara od Niša u selu Ostrovica na...

Anketa: Kakve su ekološke potrebe građana u Nišu

Kolika je informisanost o pitanjima zaštite životne sredine i...

Najnovije