Niški đaci pobedili na Igrama bez granica i dobili informatički kabinet

Učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ u Nišu od danas će koristiti infomratički kabinet koji je opremljen računarima zahvaljujući osvojenoj nagradi na prošlogodišnjim “Igrama bez granice” u organzaciji Gradske opštine Medijana.

Priredba učenika u OŠ "Radoje Domanović" Niš; Foto: GO Medijana
Priredba učenika u OŠ “Radoje Domanović” Niš; Foto: GO Medijana

Rad ovog kabineta će doprineti bržem i efikasnijem sticanju učeničkog znanja u oblasti informatike i računarstva, jedne od najvećih osnovnih škola u Nišu, rečeno je na promociji kabineta.

Podsetimo, učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ bili su najbolji na Medijaninim „Igrama bez granica“ u kategoriji 10 osnovnih škola, a koje su održane juna 2018. godine u Svetosavskom parku.

Kako bi zahvalili opštini na daru i uniformama koje su prošle godine dobili, prvaci ove škole priredili su muzičku predstavu a potom se i prvi oprobali na novim računarima.

Opština planira da i ove godine organizuje istu manifestaciju u cilju promocije sporta, zdravog načina života i takmičarskog duha novih generacija.

Inače, ova niška osnovna škola ove godine slavi 115 godina postojanja dobitnik je Svetosavske nagrade Vlade Srbije, dok je direktorka OŠ “Radoje Domanović” Dušica Tričković ove godine nagrađena najvrednijoim nagradom Grada Niša “11.januar”.

Škola je poznata i po o tome što nastavnici nose jedinstvene uniforme i što je ta vaspitno-obrazovna ustanova prošle godine postala zona bez mobilnih telefona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije