Niška Banja – banja dobrih vibracija: Novi turistički info centar i slogan za 2020.

Niška Banja nudi sjajan odmor, uz odličan provod, obilazak kulturno – istorijskih znamenitosti, zanimljive priredbe, predstave i koncerte i niz tradicionalnih manifestacija.

To je nova promotivna kampanja Niške Banje sa kojom će se tokom ove godine nastupati na raznim turističkim sajmovima u zemlji i to pod novim sloganom: Niška Banja – banja dobrih vibracija.

„Želimo da ukažemo da je Niška Banja mesto gde se ljudi leče ali da pruža mnogo mogućnosti za ljubitelje esktremnih sportova. Cilj nam je da na pravi način prezentujemo sve turističke potencijale banje“, kaže predsednik GO Niška Banja, Dejan Jovanović.

U januaru počeće da radi i turistički info centar, koji se nalazi kraj Pošte u Niškoj Banji, dodaje Jovanović.

„Radinci našeg Odeljenja za turizam u novo-starom turističkom info centru, koji dugo nije radio, će svim turistima pružati informacije o Niškoj Banji i njenim manifestacijama kao što su Svetski kup u paraglajdingu, avanturističa trka u Jelašnici, Kup Srbije u planinskom trčanju“, objašnjava Jovanović.

Opština Niška Banja od TON-a preuzima turistički centar u banji
Opština Niška Banja od TON-a preuzima turistički centar u banji

„Kompletnu ponudu Niške Banje prezentovaćemo na Uskrs na prostoru trga sa fontanama koje će do tada biti gotov i na zanimljiv način pozvati turiste da posete i borave u banji“, kaže jovanović.

On podseća da su i ove godine turistima dostupni vaučeri za odmor.

„Vrednost svakog pojedinačnog vaučera će, kao i do sada biti 5.000 dinara. Vaučer će moći da se koristi isključivo u ugostiteljskom objektu za koji je izdat, odnosno u kom je izvršena rezervacija smeštaja. Ime ugostiteljskog objekta biće odštampano na samom vaučeru“, kažu u Gradskoj opštini Niška Banja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Plaža Banjica u Ostrovici spas od tropskih vrućina

Na dvadesetak kilometara od Niša u selu Ostrovica na...

Anketa: Kakve su ekološke potrebe građana u Nišu

Kolika je informisanost o pitanjima zaštite životne sredine i...

Najnovije