Ko kod bake: Recept za kajgezne pofezne

𝕂𝕒𝕛𝕘𝕖𝕫𝕟𝕖

Pofezne, aka prženice, aka pohovan hleb, oduvek su mi omiljeni doručak, al’ nikada mi nije omiljeno da danima ne mogu da izluftiram kuću od mirisa prženja. Zato sam smislila kajgezne.

Sličnosti i razlike – pofezne vs. kajgezne; Foto: Ko kod bake

Ukus je identičan, a način pripreme sto puta brži i lakši.

𝙎𝙖𝙨𝙩𝙤𝙟𝙘𝙞:

• stari hleb
• jaja
• ulje
• vegeta

𝙋𝙧𝙞𝙥𝙧𝙚𝙢𝙖:

Stavite ulje da se zagreje, dodajte hleb isečen na kocke. Propržite nekoliko minuta, da uhvati hrskavu koricu, dodajte umućena jaja i malo vegete. Mešajte dok se jaja ne uprže.

To je to! Nema na čemu!

Za Novinari Online piše i kuva Isidora Smiljković

Ko kod bake

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije