Ko kod bake: Recept za kajgezne pofezne

𝕂𝕒𝕛𝕘𝕖𝕫𝕟𝕖

Pofezne, aka prženice, aka pohovan hleb, oduvek su mi omiljeni doručak, al’ nikada mi nije omiljeno da danima ne mogu da izluftiram kuću od mirisa prženja. Zato sam smislila kajgezne.

Sličnosti i razlike – pofezne vs. kajgezne; Foto: Ko kod bake

Ukus je identičan, a način pripreme sto puta brži i lakši.

𝙎𝙖𝙨𝙩𝙤𝙟𝙘𝙞:

• stari hleb
• jaja
• ulje
• vegeta

𝙋𝙧𝙞𝙥𝙧𝙚𝙢𝙖:

Stavite ulje da se zagreje, dodajte hleb isečen na kocke. Propržite nekoliko minuta, da uhvati hrskavu koricu, dodajte umućena jaja i malo vegete. Mešajte dok se jaja ne uprže.

To je to! Nema na čemu!

Za Novinari Online piše i kuva Isidora Smiljković

Ko kod bake

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Na današnji dan oslobođen Niš: Od turske kasabe do modernog grada

Posle pet vekova vladavine Turaka, Niš je oslobođen 11....

ZOO kutak u Kamenici organizuje novogodišnja druženja sa Deda Mrazom

U susret novogodišnjim praznicima volonteri ZOO kutka u Kamenici...

Seksistički stavovi najviše se prenose kroz medije i obrazovni proces

Da je seksizam pojam koji označava diskriminaciju zasnovanu na...

Otvoren prvi MediGroup dom zdravlja na jugu Srbije

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup dom...

Najnovije