KC Niš zapošljava 33 zdravstvena radnika i jednog psihologa

Klinički centar u Nišu raspisao je konkurs za zapošljavanje 33 zdravstvena radnika na određeno vreme i jednog psihologa na neodređeno vreme.

„Utvrđuje se potreba za prijem 33 zdravstvena radnikau radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih do njihovog povratka“, navodi se u oglasu KC Niš.

Traži se 11 viših medicinskih sestara – tehničara opšteg smera, 15 medicinskih sestara – tehničara opšteg smera, dva viša radiološka tehničara, jedna ginekološko-akušerska sestra, jedna pedijatrijska sestra, jedan viši fizioterapeut i dva farmaceutska tehničara.

U radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom KC Niš traži 1 diplomiranog psihologa.

Oglas je objavljen 19. novembra na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje i internet stranici KC Niš, a rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja.

Rešenjem direktora te zdravstvene ustanove biće formirana Komisija koja će odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u ući izbor za zapošljavanje.

Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem doneće direktor Kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije, navodi se u oglasu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije