KC Niš zaposlio 137 radnika na neodređeno vreme

U KC Niš 137 radnika dobilo ugovore za stalno

Posle konkursa posao „za stalno“ dobile su 62 medicinske sestare i tehničara različitih smerova, kojima uskoro ističe ugovor, a koji su radili na određeno vreme do dve godine.

Mogućnost da i zvanično postanu zaposleni niškog Kliničkog centra, dobilo je i 75 nemedicinskih radnika, koji su do sada u ovoj ustanovi, bili angažovani na privremeno- povremenim poslovima.

Među njima su i 11 mladih talenata koji su nakon šestomesečnog rada na određeno dobili ugovor na neodređeno u niškom Kliničkom centru.

KC Niš zaposlio 137 medicinskih i nemedicinskih radnika
KC Niš zaposlio 137 medicinskih i nemedicinskih radnika

41- godišnja Danijela Jovanović kaže da je ovaj ugovor, “ispunjenje njenih snova”.

„Ja sam 10 godina radila u Kliničkom centru Niš po ugovoru o privremeno- povremenim poslovima, presrerećna sam jer mogu da radim u svojoj zemlji i svojoj porodici obezbedim sigurnost, tako da želim da se iskreno zahvalim državi, Ministarstvu i pre svega prof. Radovanoviću koji je ispoštovao svoje obećanje i omogoćio nam da dobijemo posao na neodređeno vreme“, istakla je Danijela.

U rukovodstvu Kliničkog centra Niš, najavili su da će u narednom periodu, za par meseci, biti i novih konkursa i zapošljavanja.

„Namera nam je i da preostale ljude, mislim na medicinski i nemedicinski kadar, koji nije primljen na ovom konkursu ugovorimo i verujem da će i konkurs za njih, nakon dogovora sa Ministarstvom i kada budu ispunjeni uslovi, biti raspisan uskoro“, reko je generalni direktor KC Niš, Zoran Radovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije