Kada će niški radijatori biti topli?

Od 8. oktobra JKP „Gradska toplana” Niš počinje sa toplim probama toplotnih izvora i distributivnog sistema

JKP „Gradska toplana” Niš će počev od četvrtka, 08. oktobra 2020. godine započeti sa toplim probama toplotnih izvora i distributivnog sistema na teritoriji celog Grada.

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata.

„Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu“, navodi se u saopštenju Toplane.

Tople probe će početi u predviđenom terminu počev od 06.00h do postizanja potpune funkcionalnosti sistema na svakom od toplotnih izvora.

Građani mogu očekivati tople radijatore navedenog dana počev od ranih jutarnjih časova. Ukoliko u prepodnevim časovima izostane isporuka toplotne energije sa toplotnog izvora ili primete curenja na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018.

„Podsećamo da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana” Niš rade 24h dnevno, 365 dana u godini“, ističu u Toplani Niš.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, tako da apelujemo na strpljenje građana ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima.

„Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana”. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju“, navodi se u saopštenju.

U JKP „Gradska toplana” Niš dodaju da svakodnevno prate prognozu vremena za naredni period i da će ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali grejna sezona početi i pre 15. oktobra.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Na današnji dan oslobođen Niš: Od turske kasabe do modernog grada

Posle pet vekova vladavine Turaka, Niš je oslobođen 11....

ZOO kutak u Kamenici organizuje novogodišnja druženja sa Deda Mrazom

U susret novogodišnjim praznicima volonteri ZOO kutka u Kamenici...

Najnovije