Izmene u saobraćaju kroz Grdeličku klisuru zbog servisiranja tunela

Zbog redovnog godišnjeg pregleda sistema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“, biće izmenjen režim saobraćaja u Grdeličkoj klisuri od 8. do 31. maja.

„Redovan godišnji pregled sistema u tunelima vršiće Izvođač “AzVirt” u saradnji sa predstavnicima JP „Putevi Srbije“, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornog organa“, kažu u Koridorima Srbije.

Tokom ispitivanja planirano je da se prvo obustavi saobraćaj u levim cevima tunela „Predejane“ i „Manajle“ u periodu od 8. do 19. maja, a za to vreme će se odvijati dvosmerno saobraćaj kroz desne cevi navedenih tunela.

U periodu od 19. do 31. maja planirano je da se obustavi saobraćaj kroz desne cevi tunela „Predejane“ i „Manajale“, a za to vreme će se odvijati saobraćaj dvosmerno kroz leve cevi predmetnih tunela.

Iz Koridora Srbije podsećaju da je u navedenim tunelima instalirana najsavremenija oprema koja funkcioniše od puštanja deonice u saobraćaj 18. maja 2019. godine.

„Kako bi obezbedili važenje garancije, a u skladu sa klauzulama ugovora za opremanja tunela, Кoridori Srbije su obavezni da organizuju redovan godišnji pregled“, stoji u saopštenju.

Tuneli „Predejane“ i „Manajle“ su najsavremeniji tuneli u Srbiji, a redovne provere omogućavaju da budu uvek u besprekornom stanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije