Hotel “Ozren” u Niškoj Banji dobio novog vlasnika

Hotel „Ozren“ u Niškoj Banji dobio je novog vlasnika i ovaj objekat će vrlo brzo biti stavljen u funkciju, što će značajno doprineti poboljšanju smeštajnih kapaciteta i obezbediti nova radna mesta, izjavio je predsednik Gradske opštine Niška Banja, Dušan Živković.

Hotel je kupio kompanija MAK International iz Niša čija je pretežna delatnost proizvodnja i prerada mesa. Ova firma kupila je hotel po početnoj ceni koja je bila blizu 70 miliona dinara, potvrdio je za Južne vesti javni izvršitelj Miljan Trajković.

Podsetimo, hoteli “Ozren”, “Partzan” i „Srbija“ su tri najveća hotela u Niškoj Banji koji ne rade skoro dve decenije pošto je propala privatizacija „Srbijaturista“ u čijem su vlasništvu bili.

Do sada je hotel „Ozren“ nekoliko puta bio na prodaju putem javnog nadmetanja, ali pre toga dugo nije bio rešen problem potraživanja radnika „Srbijaturista“.

„Partizan“ je 2018. ponuđen kupcima po početoj ceni od 310 miliona dinara, ali se na tender niko nije javio.

Podsetimo, 2019. godinenovi vlasnik ruiniranog hotela „Srbija“ u Niškoj Banji postao je Twinel DOO iz Niša, firma poverenika Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdana Milovanovića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Marija Stefanović: Ko to brani da se gazi trava u parku?

E ne razumem ovaj imperativ u našim gradskim parkovima:...

Tango ritam osvaja Niš: Zadovoljstvo hodanja u zagrljaju

Niška tango scena razvija se poslednjih 10 godina i...

Amber Alert: Podrška od Nišlijke koja je za malo izbegla zlostavljanje

Zbog toga što je kao jedanaestogodišnja devojčica umalo bila...

Najnovije