Firme i građani do sada donirali tri miliona dinara za ublažavanje posledica virusa u Nišu

Akciji koju je, preko Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, pokrenuo Grad Niš u cilju prikupljanja novčane, kao i pomoći u robi, koja će ublažiti posledice virusa kovid-19 i pomoći onima koji su najugroženiji, pridružila se i kompanija Zumtobel Group.

Ova kompanija tako se svrstala u red kompanija i pojedinaca koji su i u ovom teškom trenutku kroz koji prolazi naša zemlja i Grad Niš, ponovo pokazali humanost i društvenu odgovornost.

Ova kompanija donirala je 1000 paketa higijenskih proizvoda za korisnike Narodne kuhinje. Zahvaljujući Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Niš i JKP Parking servis ti paketi u četvrtak, 23.aprila, podeljeni su korisnicima.

Počela je isporuka paketa za niške penzionere čija su primanja manja od 30.000 dinara. Grad je za ovu namenu opredelio 100 miliona dinara, a za distribuciju su zadužene Gradske opštine i njihovi volonteri.
Počela je isporuka paketa za niške penzionere čija su primanja manja od 30.000 dinara. Grad je za ovu namenu opredelio 100 miliona dinara, a za distribuciju su zadužene Gradske opštine i njihovi volonteri.

Inače, akciji se do sada priključilo oko 30 firmi i prikupljeno je više od tri miliona dinara, kao i brojne robne donacije. Pomoć su dala i fizička lica.

Grad Niš, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte zahvaljuje svima koji su se odazvali akciji uz podsećanje da je namenski račun 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521 i dalje otvoren.

Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti i na mail kler@gu.ni.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije