Besplatno kupanje na otvaranju Vrežinskog bazena

Nakon rekonstrukcije bazen „Vrežina“ počinje sa radom 28. juna od 11 časova, a ulaz će prvog dana sezone biti besplatan za sve posetioce. Кomanda Treće brigade Кopnene vojske poziva sve građane Niša i okoline da se rashlade na ovom kompleksu.

Bazen je za kupače otvoren od utorka do petka od 11 do 19 časova, vikendom i praznikom od 10 do 19 časova. Ponedeljkom bazen neće primati posetioce zbog čišćenja.

Cena karata se nije menjala, tako da je pojedinačna ulaznica 150 dinara, a mesečna 1.500 dinara.

„Bazen u toku kupališne sezone neće raditi kada spoljna temperatura iznosi manje od 23 stepena i u slučaju loših meteoroloških uslova. Кorišćenje raspoloživih ležaljki i suncobrana na bazenu je besplatno za sve posetioce“, kažu na Vrežinskom bazenu.

Kupanje i sportski sadržaji

Osim bazena, kompleks nudi i raznovrsne sportske sadržaje u vidu fudbala na betonu, pesku i na veštačkoj travi, košarke, odbojka na pesku, tenisa i stonog tenisa. Građani mogu uneti i koristiti sopstvene sportske rekvizite na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena u prostoru samog bazena.

„U ponudi su i sadržaji kantine Vojne ustanove „Dedinje“ u vidu hrane, sladoleda i osvežavajućih napitaka po pristupačnim cenama, ali uvažavajući potrebe građana, omogućeno je da posetioci na kompleks bazena unesu i sopstvenu hranu i piće“, saopštavaju sa Vrežinskog bazena.

O bezbednosti posetilaca tokom celog radnog vremena staraju se spasioci, vojna sanitetska ekipa, a bazen u toku dana obilaze i dežurne patrole Vojne policije.

Motorna vozila je moguće parkirati neposredno ispred ulaza u bazen, a najbliža stanica linije gradskog saobraćaja udaljena je oko 200m.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije